-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Нов фърмуер T-MST12DEUC-1102.1 от 22.05 за 32" F6400 Series 6 Smart 3D Full HD LED TV.
Какви са промените - неизвестно?
Второто дистанционно с тъч пада на този модел яко ми гълта батериите, които и без това трудно се сменят. За седмица и ги няма, а не се използва често. При вас как е?
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
collapse
Samsung SSG-P51002
Ако решиш да ги продаваш аз съм на среща. :wink:
-
Цитат:
ivodivo
Format profile : High@L4.1
Bit rate : 12.8 Mbps
40EH6030 - Има леко заоблачаване но подсветлката е светната до край - ще ми трябват настройки за модела ако някой има под ръка линк с готови настройки за картината...
Samsung UN50EH6000 Picture Settings and Calibration (UN55EH6000, UN46EH6000, UN40EH6000, UN60EH6000)
Тези настройки ползвам в момента на моя самсунг 6030 и картината е сравнително прилична.
-
За 40F6500 дали ще се намерят настройки за картината...гугъл не ми помогна много.
-
Цитат:
lubopiten
За 40F6500 дали ще се намерят настройки за картината...гугъл не ми помогна много.
Що ти не можеш ли да му направиш настройки каквито на теб ти харесват. Това с тези настройки са пълни глупости.Едни и същи настройки ги въртят на всички модели на Самсунг с малко изменение за всеки един модел за да не са хептен едни и същи !
-
Цитат:
svetlio1
Van Basten ,
над 4.1 не тръгват на тв (или е някакво изключение ако тръгне) , а и има проблем с възпроизвеждането им и на доста медияплеъри , то имаше и още една от настройките при рипване , която над определена стойност ги правеше тия проблеми , ама не се сещам сега коя беше - и аз съм попадал на такива файлове (май "re-frames" беше и над 5-6 правеше тия проблеми).
Вероятно си прав. Този релийз е точно 4.1 (не знам дали като проблемен визираш и 4.1 или от 4.2 нагоре), но си мисля че не е от това.
Пробвах с един друг .mkv (пак голям файл ~15 GB), който пак е 4.1., но си тръгва без проблеми....така че вероятно е от някоя друга характеристика.... :rolleyes:
-
-
Цитат:
hristoslav2
Миналата година модела ES6900 беше с 200Hz панел /100херца + сканираща подсветка/ - преходен модел между средният и високият клас.
Понеже тази година няма модел 6900, но има модел 6800 логично беше той да е със същият панел.
UE50F6800SS - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
Прегледай внимателно менюто с настройки - може би все пак е 200 херцов..знам ли.
Ще видя пак лошото е че все си губи настройките като вляза в менюто.Някой да има идея защо официалните видеа на клиповете в youtube не вървят на тв-то?
-
Имат някакви ограничения явно...аз затова youtube го ползвам през браузера...
-
Цитат:
plamen_mr
Ако решиш да ги продаваш аз съм на среща. :wink:
Върнах го в ТМ - върнаха ми парите - закарах им телевизора, да видят, че не вървят и нямаше какво да направят... Проблема явно е в тв-то... ама как да разбера в какво точно...
-
Здравейте,може ли някой да каже дали UE32ES6800 поддържа 5ghz Wi-Fi? Ако поддържа, ще мога ли да го ползвам за гледане през DLNA ?
-
Цитат:
istog
Здравейте,може ли някой да каже дали UE32ES6800 поддържа 5ghz Wi-Fi? Ако поддържа, ще мога ли да го ползвам за гледане през DLNA ?
Не поддържа 5 GHz
-
-
Здравейте, някой да знае UE-46F6670http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-UE-46F6670 колко Hz е реални ?