Помощ за калибриране на Samsung UE40F5500
Здравейте, преди седмица купих Samsung UE40F5500 и искам да го калибрирам за да се възползвам максимално от възможностите му. Гледам много футбол и ме интересува как да настроя картината най-добре за динамичните характеристики на този спорт. Телевизора е LED технология.
Благодаря предварително! :)
Отговор: Помощ за калибриране на Samsung UE40F5500
Спри всички подобрения на картината, моушъни и тем подобни. Какво те притеснява? Аз съм с 40F6400 и да ти кажа никак не ми допада картината като пусна някой мач по телевизията. Виж на флашка имам с HD качества и тогава се гледа чудно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pavian
Спри всички подобрения на картината, моушъни и тем подобни. Какво те притеснява? Аз съм с 40F6400 и да ти кажа никак не ми допада картината като пусна някой мач по телевизията. Виж на флашка имам с HD качества и тогава се гледа чудно.
Здрасти, да без всички подобрения, наистина е по-добре. Точно това е проблема, че картината е доста зле, но явно си е просто от SD/HD качеството на картината предоставяно от родните ни оператори. И хубав телевизор да си купиш в БГ пак ще гледаш кофти телевизия. Мерси все пак за отговора :)
Цитат:
zombifreak
Здравейте, преди седмица купих Samsung UE40F5500 и искам да го калибрирам за да се възползвам максимално от възможностите му. Гледам много футбол и ме интересува как да настроя картината най-добре за динамичните характеристики на този спорт. Телевизора е LED технология.
Благодаря предварително! :)
Колега, сподели някои впечатления за телевизора. Засилил съм се да купувам такъв, само че 32" за родителите ми. Също ще се гледа футбол, как е картината с SD и HD качество? Пускал ли си филм през вградения плейър?
Цитат:
juvefen
Колега, сподели някои впечатления за телевизора. Засилил съм се да купувам такъв, само че 32" за родителите ми. Също ще се гледа футбол, как е картината с SD и HD качество? Пускал ли си филм през вградения плейър?
През вградения плеър няма да има проблеми - чете доста формати.
Цитат:
juvefen
Здрасти, като цяло съм доволен, интуитивни менюта, Хъб-а и all share-a също доста функционални. Картината както вече стана ясно е доста гадна на SD(на 32ката може да се вижда по-добре), HD-то е добре, но пак нашите операторчета мачкат качеството по транспондерите. Най-добре IPTV, но там качествени провайдъри няма.. Телевизора иначе е бижу, взимай без да се замисляш.