Отговор: Samsung LCD & OLED TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
Здравейте!
Отдавна има един проблем и все отлагах да потърся решение на проблема.
Значи проблема може да се опише и като някакъв вид "бъг"
Телевизора ми UE-F6400 е свързан към PC(gb-gtx660) посредством HDMI-HDMI кабел. ОС ми е Windows 8.1 и съм със най-новите драйвери за видео картата.
Проблема е следния-картината на телевизора се променя и изглежда някак си зуумната/увеличена, а резолюцията си е 1920x1080 пиксела както и монитора. Това е доста странен проблем, които напоследък се случва по-често.
Оправя се като превключвам дисплеите чрез опцията "задай този монитор като основен".
Някои да се сеща нещо тоест какъв е този проблем ?
Мерси!
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
здравейте, имам проблем и ще се радвам ако някой успее да ми помогне. имам samsung 40EH5450 и немога да го свържа с нета. когато сложа кабела в lan входа не го опознава и незнам какво да правя
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
Не съм влизал във форума от дълго време. Някой ще обади ли каква е разликата между H5000 и H5030?
Цитат:
Първоначално публикувано от
james
здравейте, имам проблем и ще се радвам ако някой успее да ми помогне. имам samsung 40EH5450 и немога да го свържа с нета. когато сложа кабела в lan входа не го опознава и незнам какво да правя
Здравейте,
Аз също имам подобен проблем, първоначално нито wi fi нито lan. В момента единствено с lan се свързва, a wi fi-a не намира нито една мрежа.
Търсих инфо, но нищо не открих. Ако някой има информация, моля да сподели.
Телевизор 40H6400
Цитат:
augata
Не съм влизал във форума от дълго време. Някой ще обади ли каква е разликата между H5000 и H5030?
Не знам, но ето ти едно сравнение на SAMUE40H5000=SAMUE40H5040=SAMUE40H5070
Comparaison des produits s
Явно само в дизайна е разликата или поне аз друга не можах да открия...
Сдобих се с UE32H4500AW за детската доста дървен ми се вижда и като софт и като изработка та не виждам да има автоматично разпъване а само възможност за трайно разпъване нагоре/долу което е еднакво за всички канали и ми реже логото на каналите и друго управлението с движения което изисква камера за телевизор (продава се отделно) изобщо не ми излиза в менюто дали ще се покаже след свързването на камерата и струва ли си да се купува.
Здравейте колеги, при мен сагата около избор на нов телевизор приключи вчера, като избора е Самсунг 48/H6500 общо взето нищо не мие ясно около настройките на телевизора за това имам няколко въпроса :)
На какъв режим трябва да работи телевизора в домашни условия, стандартен, филм и т.н. и някой може ли да сподели настройки на картината за този модел ТВ, като яркост, контраст, острота и т.н.
Как се използва смарт дистанционното ... някъде в менюто на телевизора има ли по-подробно упътване и начин на експлоатация на телевизора?
Абе гледам днес в брошурата на ТМ SAMSUNG UE-65HU6900 за 2500!!!??? Това възможно ли е?
Цитат:
petko93
Някои за помощ?
Има включен overscan на картината - погледни в менюто на ТВ.
Цитат:
modem
Абе гледам днес в брошурата на ТМ SAMSUNG UE-65HU6900 за 2500!!!??? Това възможно ли е?
Напълно възможно - това е базов UHD
http://avmania.e15.cz/samsung-ue50hu...televizor-test
Какво ви е мнението за Самсунг UE-40H7000?
Това казват за настройките аз го сложих на Филм защото ми е по естествен като на плазмата ми.
Динамичен
Ако околното осветление е твърде ярко и прави екрана размазан, използвайте този режим, за да
направите картината по-ярка.
● Стандартен
Това е режимът по подразбиране, подходящ за повечето среди.
● Естествен
Този режим помага за намаляване напрягането на очите.
" Наличността зависи от специфичния модел и зоната.
● Филм
Подходящ е за затъмнени помещения, за гледане на филми и когато изпитате умора на очите.
Затъмнява екрана и намалява блестенето.
Цитат:
hristoslav2
Има включен overscan на картината - погледни в менюто на ТВ.
Потърсих въпросната опция "overscan" но без успех.
Менюто на ТВ-то е на български!
При Самсунг май беше "пасване екран" записано в опции за картината . В настройките на видеокартата също трябва да го зададеш на "0".