Отговор: HBO GO на Самсунг c750
Само да ти кажа че дорш и да не успееш да го подкараш не е драма.Избора на филми не е много голям и не е нещо повече от торентите.
Аз също не мога да го гледам през телевизора и за това го гледах през HDMI. Преди месиц спрях услугата, според мен не си заслужава парите.
Избора на филми със сигурност не е голям, но аз го искам по скоро за наличието на многото сериали и наличието на БГ субтитри. Ползването на торенти в никакъв случай не отпада...
Иначе единственото до което се добрах като HBO Go на телевизора беше като смениш локацията на интернет@тв на САЩ, но първо не ми го зареждаше и като върна на БГ и го деинсталира... Страшно тъпо, при положение че телевизора няма никакъв проблем да подкара апликацията ...
HBOGo Bulgaria върви на някои Андроид тв боксове с DRM (моя Привилег не го поддържа). За съжаление, обаче съдържанието в HBOGo е само в стандартна резолюция.
Това за sd-сигнала не го очаквах и си мислех че е поне 720п... а звука? DD5.1?
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
Това за sd-сигнала не го очаквах и си мислех че е поне 720п... а звука? DD5.1?
Предполагам, че е двуканален. Това, че нямат HD версия е наистина тъпо. NETFLIX например имат и HD версия, но дали някога ще го пуснат и по нашите ширини, божа работа...
То за нашите ширини ако има нещо от нормалния свят, то винаги е мега орязано ... Ние нали сме индианци за тях и едва ли ще направим разлика ...