Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с очила Samsung SSG 3050 GB ???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2015

Проблем с очила Samsung SSG 3050 GB ???

Здравейте,
    имам проблем с въпросните очила Samsung SSG 3050 GB.
    Не бях гледал от месец два 3D филм вчера реших да гледам но очилата не се включиха ...сметнах че им е свършила батерията...днес я замених с нова и пак същият проблем ....само светват като сложа батерията и изгасват след това ...и не искат да се включат и да се свържат с телевизора . Мисля че не е от батерията т.к другите очила от комплекта си работят с въпросната нова батерия .
    Въпросът ми е на какво се дължи това и има ли начин да се оправят очилата ???
    Телевизорът е Samsung 46D6500 . Преди време ги бях свързвал с друг модел телевизор пак на Samsung в един приятел само да си пробва телевизора че го беше купил без очила (ако това има някакво значение ) ....но след това пак си работеха на моя до вчера.

Благодаря ви предварително !!!
    Поздрави.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Проблем с очила Samsung SSG 3050 GB ???

Цитат Първоначално публикувано от Trentatre_777 Виж публикацията
    само светват като сложа батерията и изгасват след това ...и не искат да се включат и да се свържат с телевизора . Мисля че не е от батерията т.к другите очила от комплекта си работят с въпросната нова батерия .
    Вероятно очилата са дефектирали. Гаранцията не ги покрива.

4. Тук е от
    Feb 2015

Отговор: Проблем с очила Samsung SSG 3050 GB ???

Е гаранцията отдавна я няма все пак го имам от три години и половина
    След дълго ровене по чуждестранни форуми се натъкнах на тема в която пишеше че е често срещан проблем при смяна на батерия на въпросните очила ... и от Самсунг също нямали отговор на този проблем .
    Направих каквото бяха дали като вариант ...разкачих телевизора от всички кабели ...и от контакта най-вече оставих го така за половин час ....после наредих всичко пуснах го и изненада очилата тръгнаха !!! Но работиха два дена ...след това пак същото .....пак същата процедура пак същия резултат.....два дена работи след това не ....подчертавам това са само едните очила от комплекта другите си работят .....
    Ако знаете на какво се дължи това ще се радвам да споделите .....защото и да купя нов чифт очила ако работят на същия принцип ще бъде доста неприятно ????!!!!???
    Благодаря .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 3D очила за SAMSUNG UE46C7000
    От nevy във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 14-03-15, 11:17
  2. 3D Очила за Samsung 3D LED TV 32'' UE-32H6400
    От imitev във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 01-12-14, 09:37
  3. 3d очила Samsung SSG-P51002/XC
    От ivo73 във форум Samsung телевизори
    Последно: 04-06-14, 09:53
  4. Разлика между 3D очила за Samsung
    От p.dimov във форум Samsung телевизори
    Последно: 24-05-12, 14:00
  5. Купувам 3 бр. 3D очила Samsung SSG-2100AB
    От jordan23bg във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 15-10-11, 01:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе