Отговор: Samsung UE - 40F6500
Те тия китайци IR честотите май си ги пляскат както им падне - СТБ на Виваком гледам ,че отчита сигнала от дистанционното на Панасоник-а , за сега не съм отчел да се засичат команди , ама ...
Стария ми плеър Egrteat го командвах и с дистанционното за RGB контролера на ЛЕД лентата ...;)
Понеже си смених доставчика и сега съм с динамично ip - сега като видях - и двата телевизора не "виждат" сървъра, като същевременно - се свързват в интернет безпроблемно....Къде ли е причината?Съврвъра обаче "вижда" поне единия телвизор.... Ето това ми показва в Домашний Медиа Сервер
Понеже си смених доставчика и сега съм с динамично ip - сега като видях - и двата телевизора не "виждат" сървъра, като същевременно - се свързват в интернет безпроблемно....
Къде ли е причината?
Съврвъра обаче "вижда" поне единия телвизор....
Ето това ми показва в Домашний Медиа Сервер, катива ли трябва да са цифрите? Или да промена рутера да завършва на .101 и другите устройства да започват от 102?
HMS 192.168.1.104
Wireless Router TL-WR841N 192.168.1.1
[TV]Samsung LED40 192.168.1.100
, катива ли трябва да са цифрите? Или да промена рутера да завършва на .101 и другите устройства да започват от 102?
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Те тия китайци IR честотите май си ги пляскат както им падне - СТБ на Виваком гледам ,че отчита сигнала от дистанционното на Панасоник-а , за сега не съм отчел да се засичат команди , ама ...
Стария ми плеър Egrteat го командвах и с дистанционното за RGB контролера на ЛЕД лентата ...;)
Като е станало въпрос за съвпадения на IR честоти , да предупредя собственици на телевизори Тошиба да не използват Opticum HD x110p, с бутони "2" и "4" на дистанционното на сат. приемник се влиза директно в служебното меню на Тошибата и става мазало,4-та директно рестартира тв