Отговор: Самсунга ми умря! 40 инча ЛСД говно европейска сглобка...
15 април 2012 г взех един от последните лцд-та самсунг 32D450 с 2 години гаранция, засега работи безотказно вече 3-та година + 3 месеца. Дано не ми се налага да пиша подобна тема :) едит: сега обмислям да взема един "базов" 40-ка, но се колебая между моделите от 2014 г UE40H5003, 5000 или 5030. Не знам каква е разликата. Модела (базов) от тази година е по скъп, излишно според мен 799 лв. Базов - имам предвид без нет, 3д, 4к, извит, олед, ... абс, турбо и т.н. :) Просто телевизор. Но може би е за друга тема. Исках да пиша, че съм доволен от самсунга аз.
Аз пък преди 7-8г. бях дал 1600 лв. за 37-ца лсд от ТМ, който се оказа прецакан още от магазина-не помнеше настройките, а в сервиза нямаха софтуер за него! ...Пълна скръб беше-баркода на гърба беше обърнат наопаки-от него не успях да разчета къде е сглобяван...на дист-то пишеше една азиатска държава...на стойката-друга...черното беше синьо и на петна..пфуу...Доста ядове имах докато го върна, та се оказа, че нямали същия!!!/не че исках...хаха/ ...та взех ЛГ-32 инча, но с много екстри, който ми служи и до днес. :) ...Заедно с ТВ-то бях купил и ДВД-рекордер-от същата "марка"! ...След 2 месеца се развали и то...ядове...3 месеца ме лъгаха в оторизирания сервиз, без да го оправят!?? ...Жалби и телефони до КиК...докато не ми заявиха, че щели да ми върнат парите?!...ама йок...в ТМ-Враца ме излъгаха...160 км. пак пропътувах и за сумата си взех РС- монитор.
Никога...ама наистина Никога няма да си купя пореден боклук от тази "марка" !!!:thumbdn: ...дори и тоалетна хартия на промоция,ако е брандирана
самсунг!:p
То май на "продавача" се дължат повечето проблеми ... като внасят 3-то качество и откровен брак , който не би се продал никъде ...
Обадих се в сервиза и новината е зловеща. не можел да се ремонтира!
Егати лайнарщината - 4 годишен телевизор САМСУНГ от 2011г. март няма части за панела. При това го занесох в самсунг сервиз!
1249 лв. на боклука за четири години и повече никога няма да взема отпадъците на Самсунг!!!
Мисля да взема на кредит понеделник ПАНАСОНИК 42 АС600Е от ТЕХНОМАРКЕТ да доплатя за увеличение НА ГАРАНЦИЯТА от 2 на 4 г.
И аз така псувам за лаптоп хвърлени 1000лв а дали съм го ползвал месец сумарно едва ли.
е две години след гаранцията е.
иначе аз така HP не купувах дълго време.
сега вече всичко ми е минало една ръка от магазини само флаш памети но и там вече се появяват втораци. шамара поне не е голям.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Daxy
Обадих се в сервиза и новината е зловеща. не можел да се ремонтира!
Егати лайнарщината - 4 годишен телевизор САМСУНГ от 2011г. март няма части за панела. При това го занесох в самсунг сервиз!
1249 лв. на боклука за четири години и повече никога няма да взема отпадъците на Самсунг!!!
Мисля да взема на кредит понеделник ПАНАСОНИК 42 АС600Е от ТЕХНОМАРКЕТ да доплатя за увеличение НА ГАРАНЦИЯТА от 2 на 4 г.
е пак ли 1500 лв за 4г .. явно си заможен :)
Te щото панасониците не се развалят. Ама да се опариш за 1300 лв да се метнеш на 1500 се иска доста инат :) После след 4 год се метни на някой за 3500. Всички тв са на късмет, както всяка друга техника. Търси се излишно сложна техника и скъпа, и после пишем оплаквания по форумите. И повтаряме грешките си.
сега влезнах пофмамен от линка горе в полиса - ами най-много модели има 55 цола , явно това е новия стандарт... никакви 40" юноси повече!
1150 точки и PHILIPS 55PFH6309/88 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
аз обичам да им се циганя в маркета може да се счупят още малко.
от тв-та не разбирам , но този е евтин и голям...
той тоя е от фалшивите Филипси май ..
не знам останаха ли ,май не ..
От 4-та серия нагоре са си оригинални филипс.
Да се похваля оправиха ми самсунга за 80 лева в едно малко сервизче!
40 инча ЛСД от 2011г. му ремонтираха за едно денонощие решетката на целия екран!!!
А мошенниците в Шеритон сервиз Варна ми взеха пари и не можаха да го оправят и казаха да го хвърлям!