Отговор: Предложение за 28"
Защо да не намериш FHD и що припадна, геймър ли си? Бюджет? Какво разбираш, под треперене - ШИМ?:) Samsung LT24/27D390/1, E390/1.
Бюджета ми е неограничен. Искам качество. Ще гледам мачове в спалнята. На някои им се вижда трептене на картината. Днес ги гледах в Технополис. Припаднах от голямото време за реакция.
Това, което пише по етикетите, са маркетинг похвати, за да се продаде дадена стока. Невъоръженото око няма как да усети разлика между 2ms и 14ms. Преди години съм играл шутъри онлайн с монитор с 25ms време на реакция и никога, ама никога, не съм усетил каквото и да било забавяне. Забрави ms и вземи телевизора, който ти харесва най-много.
Цитат:
Първоначално публикувано от
asenpl
Бюджета ми е неограничен. Искам качество. Ще гледам мачове в спалнята. На някои им се вижда трептене на картината. Днес ги гледах в Технополис. Припаднах от голямото време за реакция.
Вземи си 32" Full HD ....поне ще видиш кои играят мача:)....
28 инча щом искаш качество,и имаш бюджет ,решението ти е това .После вземаш една аудиосистема на Микролаб,от 60-70 лева и я връзваш към монитора.Един ТВ тунер ти е 40 лева с hdmi порт,поддържащ 1080p.Повечето оператори ги дават без пари.На мен ми дадоха някакъв екском,който прави записи...абе добро тунерче....
Това е.
Един съвет от мен - не се подавай на заблудата,че при малките размери екрани няма да усетиш разликата 720/1080 p.Tова е мит.Разлика се усеща,и то доста голяма.
Не е моя работа, но 28 е твърде малко за ТВ. При тази технология няма проблем голям екран да се гледа от сравнително близко разстояние. В хола съм с 40 инча, а в спалнята с 32 и са ми малки отвсякъде, а стаите ми не са особено големи. Но просто, когато ги купувах преди години, това бяха "нормалните" размери спрямо цена-качество. Сега цените са много надолу спрямо размера и не виждам причина да не е поне 32 в спалнята.