Отговор: Samsung телевизори 2016
Проблема е че ти повтаряш като развалена плоча едно и също и нито показваш нова информация, нито помагаш с нещо на хората.
Разбрахме мнението ти за тази марка - ОК приемаме го, НО НЯМА да приема да ми го натякваш постоянно. Ако имаш нещо ново да кажеш по темата или случайно си промениш мнението, тогава заповядай пак.
Никой не ти е казал да не изксзваш мнение. Дразни това, че ти си купил кофти бройка и цялата марка автоматично стана боклук и държавата бананова с продукция 30-то качество. Почти всеки ден казваш едно и също - това не е маса, където казаното може да се забрави, всичко написано от теб го има по няколко пъти на всяка страница. Всеки средноинтелигентен човек, търсещ тв, прочита мненията поне 6 месеца назад в дадена тема преди да го закупи. Шансът да пропусне мненията с твоята гледна точка е никакъв.
Нито съм фен на Самсунг, нито нещо друго. И мен ме дразнят много техни неща. И аз съм купувал много боклуци от други производители, но не съм тръгнал да ги плюя всеки ден.
Аз такова марка не ползвам, но както и да е.
Хубава е само дето всички, които я имат ми се оплакват на мен, а не на виновника хитрец.
Край с коментарите за жълтите!
Цитат:
Първоначално публикувано от
soon
Хубава е само дето всички, които я имат ми се оплакват на мен, а не на виновника хитрец.
Аз Сони не ползвам, само дето всички които го имат ми се оплакват на мен...... Приятелче кой клас си :-)
В детската градина съм. И ти ли ще ми се оплакваш?
Цитат:
soon
О, Боже! Извинявайте! Извинявай и ти Самсунг с перфектната си продукция!! Повече няма да пиша лъжи за производителя. За него или хубаво или ....
Учтиво помолихме за допълнителна информация, която да ни помага в покупката на съкровища от правилното място. Спомена за разлика в хардуера между моделите за балканския пазар и европейския. Искаме да разберем каква е. Нямаме нужда от реклама или антиреклама, предпочитаме да се ориентираме сами.
Цитат:
soon
Не е коректно да квалифицираш марка, която не познаваш или не ползваш. Имам някакви съмнения кой е виновника - хитрец, не е необходимо да го визираш в публичното пространство, ако не си сметнал за необходимо. Редно е, след като коментираш "жълтите" от толкова отдавна, да ги подкрепиш с някакви факти / снимки / доказателства. Тези "всички", които ти се оплакват, са или идиоти, или ти си вносителя на марката, която не ползваш. Очакваме уточнение.
Май идиота е друг и доста тъп, но явно не е сред нас?
Цитат:
soon
Май идиота е друг и доста тъп, но явно не е сред нас?
Ей сега вече те баннаха, не бива така да наричаш модератора, който те е оставил на воля да си ядеш от баницата :)
Цитат:
podredko
Аз включих такава клавиатура с usb кабел:
http://www.computermarket.bg/media/c...t-wave-450.jpg
и телевизорът я разпознава. Работи безпроблемно, даже с нея ми е много по-удобно, отколкото с малкото дистанционно. Единственият недостатък е, че не може да се включва и да се гаси телевизорът, защото като се изключи телевизора, захранването към USB портовете спира.
-----------
Цитат:
soon
Основния проблем идва от ниско качествените матрици/панели слагани в бройките за Балканските бананови страни.
Само разпад, изпреварващ 2 годишната им гаранция!
Глупости, няма такова нещо. Петна по дисплеите има при всички производители. Май се получават от неравномерно нагряване и могат да изчезнат напълно от само себе си.
Миналото лято и на монитора ми в дясната част имаше бяло петно, а сега е изчезнало напълно само.
Аз пък съм доволен от Самсунг. Сега, със старият софтуер удря в земята останалите марки по картина, черно и контраст. Неслучайно Самсунг са номер едно и при смартфоните, и няма кой да им се опре.
Колега Jack аз вързах на моя ТВ -Лоджитех само че друг модел , и от клавиатурата може да се гаси и пуска телевизора .Писал съм подробно как и от къде в тема за друга марка ТВта. Сигурно и тази твоята може да изпълнява функциите.Тествай с някой от бутоните от горните два реда.
С моята клавиатура явно не може. Мултимедийните бутони са неактивни, От F1~F4 - пише, че не е налично; F5 e смарта F6 - избор на източник, F7 - списък с каналите F8 - mute;
F9 и F10 - намаляване и усилване на звука, F11 и F12 канал нагоре/надолу.
Цитат:
Jack Krauser
Аз включих такава клавиатура с usb кабел:
http://www.computermarket.bg/media/c...t-wave-450.jpg
и телевизорът я разпознава. Работи безпроблемно, даже с нея ми е много по-удобно, отколкото с малкото дистанционно. Единственият недостатък е, че не може да се включва и да се гаси телевизорът, защото като се изключи телевизора, захранването към USB портовете спира.
-----------
Глупости, няма такова нещо. Петна по дисплеите има при всички производители. Май се получават от неравномерно нагряване и могат да изчезнат напълно от само себе си.
Миналото лято и на монитора ми в дясната част имаше бяло петно, а сега е изчезнало напълно само.
Аз пък съм доволен от Самсунг. Сега, със старият софтуер удря в земята останалите марки по картина, черно и контраст. Неслучайно Самсунг са номер едно и при смартфоните, и няма кой да им се опре.
:-memnon:-memnon:-memnon
Някой да знае дали моделите Н6400/10, някога ще могат да гледат от флашка 4к файлове кодирани с х265?
Ако телевизора не е 4К няма как да стане, дори и да разполага с необходимия кодек.
То и няма смисъл да се гледа UHD видео на FullHD телевизор. Все пак и аз съм пробвал на телевизорите от подписа, и на двата показва thumbnail-и, но при опит за пускане на H6400 показва, че не се поддържа резолюцията. Иначе да потвърдя, че JS8000 поддържа и 10bit видео през вградения плеър, H6400 - не.