Първоначално публикувано от
gpashev
Здравейте,
Искам да ви задам един въпрос. Предстои ми закупуване на нов телевизор и в момента разглеждам възможните варианти. Спрял съм се на:
SAMSUNG UE-55JU7000 - Технoмаркет - онлайн магазин SAMSUNG UE-55JU6400 - Технoмаркет - онлайн магазин SONY KD-55X8507CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
Имам 2 въпроса.
Първият е свързан с двата Самсунг-а. Знам, че 7ма серия е по-добре от 6та, но въпроса ми е заслужава ли си да се дават 1000лв отгоре. 3D-то не ме интересува, тъй като сегашният ми телевизор има 3D и съм го пускал всичко на всичко 5 пъти. Матрицата на 6тата серия много по-зле ли е от тази на 7мата, както и скарнирането.
Другият въпрос е свързан с 7мата серия на Самсунг и Сонито от линка. Много изчетох и гледам, че доста го хвалят това Сони с андроида и Triluminos дисплея. Кой от двата е по-добър. Ходих на място в магазина и ми се струва, че Самсунга е с по-добра картина(в момента съм със Самсунг и не знам дали просто не съм свикнал). Телевизора ще се позлва главно за гледане на филми от външен хард и тук идва въпроса дали Сонито ще може да възпроизвежда всички формати. Питах в магазина и взеха да ми обясняват как като било с Андроид можело да си сваля различни player-и и със сигурност щяло да чете повече от Самсунга. Аз питах няма ли си вграден player и ми отговориха, че нямало. Това не ми се вярва, но не ми се занимаваше. Та според вас кой вариант е най- удавчният.
Благодаря предварително.