Здравейте искам да свържа телефон с телевизор Samsung Smart View , обаче телефона не ми намира телевизора.В една мрежа са и двата и не става .Пробвахме с телефон и Samsung и Sony.Някакви идеи защо така се получава.Телевизор е Samsung 49KU6402.
Преглед за печат
Здравейте искам да свържа телефон с телевизор Samsung Smart View , обаче телефона не ми намира телевизора.В една мрежа са и двата и не става .Пробвахме с телефон и Samsung и Sony.Някакви идеи защо така се получава.Телевизор е Samsung 49KU6402.
И аз имам същия проблем, само че с 48Н6400. След като го преместих от единия апартамент в другия не мога да го видя през телефона. В една мрежа са, но като пусна да излъчва youtube от телефона, не го намира (вижда само сонито). Иначе телевизора е свързан към нета всичко работи и т.н. Преди да го преместя, нямаше такива проблеми. Тъй като нямам Samsung Smart View, става дума само за излъчване на youtube. Някакви идеи или решения?
при мен се свързва по другия начин с телефон Sony , но с Smart View не иска.Днес , ако имам време ще пробвам програмата дали ще се свърже с компютър , а не с телефон/
Оправих се сложих нета с кабел и всичко е наред
Ако в рутера ви е включена опцията за изолация на Wifi устройствата от тези закачени по кабел, няма как да се виждат устройствата, свързани по различен начин. Търсите в рутера си нещо от сорта на Enable AP Isolation или подобно. В tp-link термина е точно такъв.