Здравейте искам да свържа телефон с телевизор Samsung Smart View , обаче телефона не ми намира телевизора.В една мрежа са и двата и не става .Пробвахме с телефон и Samsung и Sony.Някакви идеи защо така се получава.Телевизор е Samsung 49KU6402.
Здравейте искам да свържа телефон с телевизор Samsung Smart View , обаче телефона не ми намира телевизора.В една мрежа са и двата и не става .Пробвахме с телефон и Samsung и Sony.Някакви идеи защо така се получава.Телевизор е Samsung 49KU6402.
И аз имам същия проблем, само че с 48Н6400. След като го преместих от единия апартамент в другия не мога да го видя през телефона. В една мрежа са, но като пусна да излъчва youtube от телефона, не го намира (вижда само сонито). Иначе телевизора е свързан към нета всичко работи и т.н. Преди да го преместя, нямаше такива проблеми. Тъй като нямам Samsung Smart View, става дума само за излъчване на youtube. Някакви идеи или решения?
Този пост е редактиран от d.simeonow; 07-11-16 в 15:21.
при мен се свързва по другия начин с телефон Sony , но с Smart View не иска.Днес , ако имам време ще пробвам програмата дали ще се свърже с компютър , а не с телефон/
Оправих се сложих нета с кабел и всичко е наред
Ако в рутера ви е включена опцията за изолация на Wifi устройствата от тези закачени по кабел, няма как да се виждат устройствата, свързани по различен начин. Търсите в рутера си нещо от сорта на Enable AP Isolation или подобно. В tp-link термина е точно такъв.