Отговор: Samsung телевизори 2017
Чешкият сайт - кликни горе в ляво на SPECIFIKACE, после долу в средата на SKRÝT VŠECHNY SPECIFIKACE (за да ти даде целият списък)
43'' Ultra HD Smart TV UE43MU6172U | UE43MU6172UXXH | Samsung CZ
Най-лесно отиди в магазина и погледни задният панел с портовете
вторият порт от долу нагоре е за DVB-S/S2
https://f.allegroimg.com/original/03...5ebe1e9a64a70f
Това със задният панел ми хареса, но хич не е лесно в магазин :)
Ще ги накарам да им отворят един
Samsung UE43MU6172 матрица VA
12-ти ред в сервизното меню
https://hdtvpolska.com/forum/uploads...b3922e05c0.jpg
панел от Chi Lin Optoelectronics
Chi Lin Optoelectronics
Здравейте, в крайна сметка поръчах Samsung 55Q7C - 2 899,99лв, надхвърлих бюджета ( ще има скандал със съпруга), но предполагам, че си заслужава .......
Natali11
Честито и дълго да му се радваш. :Drinks:
Спокойно - ще му хареса
Момци, изчетох ви цялата тема и ще се хвърлям на KS700. От тях са останали предимно мостри. Някой ще сподели ли, ако знае, какъв е ефектът от една година работа на тв без да се изключва (не знам нощем спират ли ги)?
Пускат ги в 10,00 и ги спират вечерта в 19,30 - това са средно 9 часа на ден..по 365 дни = 3285 часа годишно.
Когато купуваш мостра, може да поискаш отстъпка от управителя на магазина.
Гаранцията си остава 2 години, но в магазина, може да купиш разширена 5 годишна такава.
Изтеглих на флашка програмите на тв Samsung 55MU6102 и се появи zip файл. Като го отворя, трябва ънкодинг някакъв. Бихте ли помогнали с операцията. Как точно да преподредя програмите, с коя програма да ги отворя и да ги запиша. Някъде няма ли инструкция как се прави тази операция.
Благодаря.
П.п. Пробвах с програмата samychan , обаче с записва файл channel_list_T-KTMDEUC-1007.2zip_dvbc.csv a според мен трябва да бъде без последните 9 символа.
С програмата направо отваряш ЗИП файла.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
brabusbg
С програмата направо отваряш ЗИП файла.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Благодаря,
Отворих я, променям каналите, записвам ги, импортвам ги във флашката но после си ги връща по старому. Няма ли в ю-туб нагледна инструкция, до края.
Здравейте на всички.Нуждая се от бърз отговор и препоръка кой от тези три модели си заслужава повече и защо,без да гледаме че единия е с 2 инча по голям.Моделите са :
samsung ue48h6400aw
samsung ue46f6400aw
Samsung UE46ES6100w
Първият, не заради двата инча, а защото беше доста приличен модел, а и е от 2014 г. Другите са от 2013/12 г. А цената каква е?
Аз ги гледам втора ръка и се чудя кой да взема.Принципно ми изпадна втория на 700лв , а третия на 550лв.Първия е към 900-1000.Та мисълта ми е как да постъпя и дали си заслужава да дам 1000 за първия или всички ще вършат една и съща работа ?
Да се има в предвид че доста използваме SmartHub на нашия телевизор и гледам много филми HD през флашка.
Според мен е скъпо за модел на три години. По-добре вземи нов с гаранция. Ако държиш на Самсунг може да погледнеш 50MU6102.