Ръчно въвеждане на транспондери
  С телевизор Samsung Js7500,може ли да се вавеждат ръчно транспондери,защото съм със кам модул на виваком и те нали смениха транспондерите и много от каналите ми липсват.Сканирам автоматично,и има вкарани транспондери на intelsat 12,новите липсват и трябва да ги вкарам ръчно ,но не става.Добре,оправих се.
     Отговор: Ръчно въвеждане на транспондери
  Избираш Ръчна настройка честота, след това сателита избираш, от Транспондер избираш Нов и въвеждаш честота 11675, символи 30000, поляризация Вертикална. След това Търсене на мрежа го активираш. След това даваш Търсене и ще ти намери всички канали, някъде около 180 (тв + радио).
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
kar4o73  
 С телевизор Samsung Js7500,може ли да се вавеждат ръчно транспондери,защото съм със кам модул на виваком и те нали смениха транспондерите и много от каналите ми липсват.Сканирам автоматично,и има вкарани транспондери на intelsat 12,новите липсват и трябва да ги вкарам ръчно ,но не става.Добре,оправих се.

А като си с CA модул има ли възможност за гледаш предавания назад във времето??  Или това е възможно само със сетоп бокса им?
  Няма как да стане туй нящо;) - само за IPTV са тия екстри - на сат. тайм шифт най-много ако тв го може.
  Abe знам че е така, но си мислех че Вивакомя може да са вкарали някоя екстра за тази цел като Hybrida или нещо подобно ;)
  Здравейте, имам едно може би странно питане но и на мен не ми го обясниха много добре. Става въпрос за гледане на българска телевизия в Германия, без сателитна чиния. Моя роднина е там и се запознала с двама българи който преди са работили в Булсатком. Та тези двамата си имат някаква тарифа с която ти пускат безплатна българска телевизия с, възможност за превъртане на зад до 7 дни мисля че беше. Единственото условие било да имаш рутер а ако нямаш те ти продавали. Рутера си е най обикновен, Та понеже тя е жена и не ги чатка много тези неща, не можа да ми обясни какво точно са направили.

Някой има ли предположения как са пуснали телевизията ? Говорим за най гледаните бг канали като канал 1, бтв, нова, фох... а не просто някакви си произволни !
  IPTV-то на Булсатком , то и ти ако си абонат си го гледаш без разни шмекерии на тв, таблет, смартфон, компютър ... Тия явно ползват чужди профили да захлебят нещо нелегално ...