Първоначално публикувано от
valentyno Здравейте, ще започна отдалече, дано съм достатъчно ясен, че да си обясня проблема. Та телевизора от заглавието го ползваме в кухнята вече 3 години, много си го харесваме, но преди няколко дни даде дефект, който е много дразнещ. Интернета и ТВ - то в къщи са от БЛИЗУ (вече М-тел) с кабел до всеки телевизор, но използвам СА - модули, (както се изразяват техниците) за мен са огромно предимство. Преди няколко дни при включване на ТВ-то изписа надпис за грешка и програмите не тръгнаха, най-лесно ми беше да превключа на аналогова телевизия и да продължа да си гледам (така е и до днес), сигнализирах М-тел, пратиха екип. Ровиха, ръчкаха, сменяха ТВ-то тръгна, и техниците си тръгнаха и всичко беше ОК, до следващия ден, пак надпис и пак без цифрова ТВ. Рестартирам изцяло телевизора (първоначална инсталация) и всичко се подрежда, но пак до утре....! Не мога да го държа постоянно включен, дразнещо е. Според вас дали е нещо софтуерно? Вече няма гаранция, пък тепърва да слагам приемник, кабели, дистанционни....!
Отплеснах се, БЛАГОДАРЯ!