Здравейте, искам да си сменя телевизора и съм се спрял на следния моделSAMSUNG UE55MU9002TXXH, като бюджета ми е до 3500 лв. Знам че това е флагманската серия и трябва да е добър, но искам да питам възможно ли е да се намери нещо аналогично като характеристика за по-ниска цена.Също така ме интересува наистина ли тв-то е добро.На пръв поглед в магазина много ми хареса картината му.Гледах и на Panasonic 58" високата им серия, но четох че нещо със субтитрите има проблеми, а и картината не е като на Samsung.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 3Одобрявам
3Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от morfeus
 Първоначално публикувано от morfeus 
 стига послъгва. Разликата е огромна  и в полза на OLED.
 стига послъгва. Разликата е огромна  и в полза на OLED. .Вярно че OLED-a е по-доброто, спор няма, но не е нещо фрапантно поне за мен, ама разликата в парите си е двойна някъде. Та дето се вика за някоя и друга хилядарка окото ми ще преглътня някой и друг нюанс. Мисълта ми беше, че за тези пари според мен телевизора е много добър дето се вика.Има доста силни страни според мен, е и някои слабости които съм ги посочил по-горе.Като цяло доста добро съотношение цена качество.
.Вярно че OLED-a е по-доброто, спор няма, но не е нещо фрапантно поне за мен, ама разликата в парите си е двойна някъде. Та дето се вика за някоя и друга хилядарка окото ми ще преглътня някой и друг нюанс. Мисълта ми беше, че за тези пари според мен телевизора е много добър дето се вика.Има доста силни страни според мен, е и някои слабости които съм ги посочил по-горе.Като цяло доста добро съотношение цена качество.