Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мнение за плазма SAMSUNG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Мнение за плазма SAMSUNG

Колеги във близко бъдеще ми предстои закопуването на още едно тв.Въе момента имам 2 лед тв самсунг ц 6000 и д6500.Чудя се дали третия да не е плазма но неискам да е панасоник защото мои колеги имат паласиници и все или проблем със субтиртите имат или по оптиката не им излиза пет канален звук и затова ви питам как се справят моделите на самсунг.Последно като ходих по техно веригите за закопуването на друга техника хвърлих един бърз поглед на тв тата но не забелязох плазми на самсунг и даже незнам от новата серия дали произвеждат още такива.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Отговор: Мнение за плазма SAMSUNG

Много странно търсих 6 та серия но не открих за плазма поне във интернет магазините на техно верихите.Само 5 та и 8 ма серия ли правят плазми?Пета серия няма ли да е много зле?Шеста знам че им е нещо средно или тук евтино и скъпо предлагат няма средна работа Също и как се справят плазмите им?Заслужава ли си или да си карам на лед тв тата?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Consumer Reports Online

More information regarding reliability, from a leading consumer magazine.

"Panasonic plasma TVs have consistently been among the top performers in our Ratings over the last few years. And Samsung and LG plasma TVs have had consistently strong performance in our tests, just a bit below the best. Given that top-notch track record for those brands, we believe their TVs that are not in our Ratings are likely to do just as well. Also reassuring: The TV buyers we surveyed have reported a low rate of repairs for TVs from those brands. That's what we found when we asked about more than 216,000 flat panel LCD and plasma TVs purchased by our readers between 2008 and 2012.The graph shows the percentage of models for each brand that were repaired or had a serious problem. Differences of less than 3 points aren't meaningful, and we've adjusted the data to eliminate differences linked solely to the age of the TV. Models within a brand can vary, and design or manufacture changes might affect future reliability."

Panasonic - 3%
    Samsung - 5%
    LG - 6%

As mentioned above the 3% difference is not statistically significant. Keep in mind unlike other posts, this one is based on real data. Rates are for plasma only.

Телевизори-Плазмени Телевизори | SAMSUNG

5. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Не съм се и съмнявал че hristoslav2 няма да отговори Само че друго ми беше питането картината им как е?Явно за плазми правят само 4 та и 8 ма серия.Осма ми идва скъпичка а при лсд 4 та серия знам че е много зле.При плазмите така ли е и заслужава ли си плазма от този клас или е по добре лед 6 та серия ако се напъна мах 7 ма?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И F5500 го хвалят , но май не се предлага в нашите магазини
    Samsung PS51F5500 review - 51-inch Plasma TV review
    Samsung F5500 (PS51F5500) 3D Plasma TV Review | AVForums.com - UK Online

7.  

8. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    Не съм се и съмнявал че hristoslav2 няма да отговори Само че друго ми беше питането картината им как е?Явно за плазми правят само 4 та и 8 ма серия.Осма ми идва скъпичка а при лсд 4 та серия знам че е много зле.При плазмите така ли е и заслужава ли си плазма от този клас или е по добре лед 6 та серия ако се напъна мах 7 ма?
    На 5-та серия картината е добре, що се отнася до 8-ма / 8500 беше обявен за най-добър телевизор

9th Flat Panel Shootout 2013 - на 10 май /петък/
    Value Electronics' 9th annual Shootout event - Home Theater Forum and Systems - HomeTheaterShack.com
    ValueElectronics - Plasma/LCD/LED TVs, Audio Systems and Custom A/V Install
    Състезанието беше между следните модели:
    Panasonic TC-P65ZT60
    Panasonic TC-P65VT60
    Samsung PN-64F8500
    Sony XBR-65X900A
    Panasonic TC-L55WT60
    LG 60LA8600
    Samsung UN-60F8000
    HDTVShootout - YouTube

И победителят е ....
    Value Electronics Flat-Panel Shootout Crowns Samsung F8500 "King of HDTV"
    Samsung F8500 plasma wins Value Electronics' shootout | TV and Home Theater - CNET Reviews
    Samsung’s F8500 Series PDP Wins 2013 Shootout

но много странно..... Тази година изведнъж въведоха нов показател - максимална яркост с което победи самсунг 8500. Лично оз не разбирам какво общо има това с качествената картина ? А това ме води на мисълта, че надпреварата тази година е нагласена...тоест Кевин Милър и компания са се продали на Самсунг. Самсунг плащаха на разни клакъори по форумите за мобилни телефони в югоизточна Азия и няма да се учудя ако са почнали да плащат и на сайтове за ревюта...

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    но много странно..... Тази година изведнъж въведоха нов показател - максимална яркост с което победи самсунг 8500. Лично оз не разбирам какво общо има това с качествената картина ?

Има общо, ако се гледа през деня в осветено от слънцето помещение.

Явно по този параграф Samsung побеждава конкурентите си, което не е маловажно. Плазмите на Panasonic си остават първенци в раздела Home Cinema, тоест гледане на телевизия при подходящи условия (кино).

Освен това е крайно време нивата на черното да не са решаващи, като цяло.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Освен това е крайно време нивата на черното да не са решаващи, като цяло.
    За какво ти е голяма яркост?? За да те заболят очите ли /при над 140cd/m/?
    Черното - това е един най-важните показатели!! Придава дълбочина и обем на картината.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Значи смело да скачам за плазма самсунг и няма да се ядосвам всеки път като го гледам че не съм взел лсд?Предполагам и последните модели пак трябва да внимавам колко часа гледам един канал и дали има черно на филма горе и долу?По принцип по бързо ли се скапват от лсд то или си е въпрос на късмет?Защото по едно време често четох за проблеми със вертикални черти и това на тв та които скоро им е свършила гаранцията.

- - - - - - - - - -

Уфф пак стигам до задънена улица.Този ф 5000 има само 2 хдми а на мен ми трябват поне 3 .Няма смарт а мен сега ми е много удобно да си плеивам клиповете през youtube.Определено на пръв поглед се виждат проблемите на 5 та серия на хартия а ако отида в магазина незнам.Маи пак ще се залита към тия ледове ако не изкочи модел по нашите магазини поне youtube да има и 3 хдми

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Мнение за SAMSUNG UE-46F6400 или SAMSUNG UE-46F6510
    От HePoH във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 04-07-13, 19:49
  2. Продавам Samsung PS50B650 плазма 50 inch
    От val77 във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 22-02-13, 11:28
  3. Проблем с Samsung 50" плазма
    От grond във форум Samsung телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 24-10-11, 18:28
  4. Климатик AUX+плазма мнение
    От KFR32 във форум Други марки климатици
    Отговори: 25
    Последно: 10-09-11, 09:13
  5. Мнение за монитор SAMSUNG 931 BF?
    От zdravkich във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 23-05-11, 17:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе