Отговор: Проблем с флашка на Samsung D6500
Цитат:
Първоначално публикувано от
Trentatre777
Благодарско ,
Само това не съм пробвал ...уж не го разчита ама като натисна бутона за запис веднага излиза ...и телевизора иска да го форматира !!! Странна работа ������������������
Форматирай го на компа с програмката както казах и бъцкай в тв..после тв като те пита за формат му даваш не и трее се получат нещата...правиш го в NTFS MBR и трее да тръгне:) Аз преди година доста изчетох за нещата относно вуншните хардове спрямо тв и накрая си взех това 1TB Seagate Expansion Portable STEA1000400.Директно си беше в NTFS MBR
То няма такава история....всичко направих всичко си вървеше перфектно ...5 дена бях на почивка връщам се пускам тв-то ....и всичко наново пак не разчита флашката и хард-а !!! Почвам да св замислям за външен Медиа плеър ...има ли полза от тях ...изкарват ли качеството на вградения плеър на Самсуняка ???
Със задържане на Exit бутона за 15секунди и връщане от там на фабричните настройки всичко се оправи телевизора стана няколко идеи по-бърз и най-учудващо и старата флашка работи перфектно....никакво замисляне от плеъра !!!
Да видим до кога обаче .
Благодаря на всички отзовали се
Поздрави