Здравейте,
бихте ли ми препоръчали хубав 40-43" ТV до 1000 лв.
Ще се използва в спалня и ще се гледа предимно кабелна ТВ.
Благодаря предварително
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали хубав 40-43" ТV до 1000 лв.
Ще се използва в спалня и ще се гледа предимно кабелна ТВ.
Благодаря предварително
Следя!
Благодаря. Този модел изглежда много добре.
Погледнах ревюта на 1-2 модела от седма серия.
Например ето тази: https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...HD-LED/p/11697, но не бяха много положителни.
40NU7XXXX по-стар модел ли е?
Или е предназначен за компютърен монитор и са икономисали от хубав тунер и добра обработка на сигнала.
Новия модел на който ти си се спрял не поддържа DTS кодек, демек няма да имаш звук когато гледаш филм от флашка а ще трябва да го обработиш с програма.
Миналогодишния модел който съм ти препоръчал е по добър от тазгодишния.
Да, за DTS съм съгласен, че е минус.
Преди време имах Western Digital media player, който не можеше да декодира DTS и беше досадно.
А Самсунг се славеха с вградените media players, лесно прочитане на БГ субтитири и т.н.
Можеш ли да ми препръчаш актуален техен модел, защото този модел явно е до изчерпване на количества и е скъп?
Благодаря
https://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-...HD-LED/p/11632
Toзи е по евтин модел и пак миналогодишен.
Другите опции са някой тазгодишен модел без DTS.
Ако още не си го купил - недей. Този модел е тотал щета. Вземи си LG 43LK5100 или 43LK6100 ако ще ползваш смарт функции. Вариант за 40ка е Sony 40WE660, също много добър.
Относно Самсунг 6172 си в грешка. Имам го и телевизора си е много добър. Много равномерна картина без клаудинг, добър контраст, бързо меню. Мултимедийния плеър е почти съвършен - чете всички файлове и субтитри без проблем. Смарт функциите също са добри - отворен баузър , от тубата 4К видео 60 фрейма тече безпроблемно ( само гледай да го свържеш с LAN-кабел вместо безжично), HBO Go , VOYO и други приложения си ги има , свързва се с телефони и други устройства без проблеми. Ъпскейлинга е добър - първоначално се чудех как ще картината от кабелната , но останах доволен от качеството. Минус е дистанционното без цифрова клавиатура и без air-курсор (тук е отстъпка от смарт дистанционните на Н серията), но пак е достатъчно добро. Относно Sony 40WE660 - той е Full HD и с някаква орязана версия на Андроид и въобще не можеш да го сравняваш , поне на тази цена.
И затова Сонито предава хиляда пъти по-добре :D
Човека още в първия си пост каза, че ще е за спалнята и ще се гледа предимно кабелна. Съгласен съм, че на смарт функции самсунга е много пред сонито, но ако ще се гледа само телевизия на него, няма сравнения. Може би си доволен от своя 6172,защото го гледаш само фронтално.
Ами обикновено в спалня се гледа така - и моят е в спалня.