1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Мнение за UE-55NU8072 TXXH UHD
Привет на всички! Аз също съм със Samsung UE-55NU8072 TXXH от май месец взех го от Техномаркет в GrandMall Варна беше последната бройка, перфектен е във всяко едно отношение, жесток образ на HD каналите, а от флашка BRRip са .... е нямам думи! Относно меню "Картина в картината" не ползувам тази опция, но ще проверя трябва да има по-бърз начин, За гласовата команда също ще проверя не съм използувал Voice assitant! Моят е Made in Hungary определено са по-добри от Slovakia, дистанционното ми е алуминиево, не е пластмасово! :thumbsup::BigGrinhttps://forum.setcombg.com/attachmen...id=32114&stc=1
Честито и дълго да му се радваш :Drinks:
Моето дистанционно е същото. Много ми липсва тази екстра на виртуална мишка. В друга тема ми беше споменато,че най вероятно е исключено от сервизното меню, но незнам как да открия опцията. Друго което не ми допадна е че не мога да използвам обикновенна безжична мишка освен само в интернет браудзера.
Имам още един въпрос. Някой знае ли защо ги няма в SmartHub приложенията Nova Play и Vbox7?
От къде знаеш че е по добре тв то да е Made in Hungary а не Slovakia?
По-бърз начин да се стигне до меню "Картина в картината" няма, Тв то да е Made in Hungary а не Slovakia? От личен опит :smiley:
И как стигна до този извод?
Дай снимки на задните етикети и видео от два такива телевизора, как стигаш до съответното меню.
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Nicholson
Моят е Made in Hungary определено са по-добри от Slovakia, дистанционното ми е алуминиево, не е пластмасово!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Nicholson
По-бърз начин да се стигне до меню "Картина в картината" няма, Тв то да е Made in Hungary а не Slovakia? От личен опит
Сравняваш два различни модела от различни години на марката, с различен софтуер и хардуер....и правиш кардинални изводи относно мястото на сглобка.
Просто споделям мнение от два ТВ които дадоха дефект, първият след 2 пъти смяна на панела/беше в гаранция/ ми го подмениха със съвсем нов/Hungary/, ползува се от декември 2010 без проблем 32 инча, вторият е от снимката 43 инча много малък дефект долу вляво изгорял пиксел, пак преди да изтече гаранцията! :smiley: