Аз тъкмо щях да пусна тук, че в момента 85Q80B е 3899 лв. нов, но ти си избрал по-хубавия модел. Дано на теб да ти хареса, защото все пак ти ще си ползващият, не ние...![]()
Аз тъкмо щях да пусна тук, че в момента 85Q80B е 3899 лв. нов, но ти си избрал по-хубавия модел. Дано на теб да ти хареса, защото все пак ти ще си ползващият, не ние...![]()
Бихте ли ми препоръчали стойка за стена. До сега съм използвал статична без възможност за движение напред. Чудех се тези раздвижените добре ли са?
"Телевизорчето" е Супер.
За сега съм го монтирал временно в спалнята и го гледам от 2 м - те хората на екрана са по-големи от мен)))
Има ли нещо специално по настройките, което трябва да направя? Трябва ли Game mode да е включен постоянно или само като играя на плейстейшъна?
Сега ясно се вижда колко зле ни е сигнала от операторите - аз съм на ЕОН и стандартните програми са мега зле качество. Тези на 4к и HD са прилични. Мислите ли, че ще по-добре ако гледам ЕОН не през техния бокс а директно през приложението им в ТВ-то?
- - - - - - - - - -
Вмъквам и модела - QE85QN85B
Този пост е редактиран от falkoneto; 04-07-23 в 09:52.
Може би,ако увеличиш разстоянието за гледане поне на 3,5-4 метра за телевизия ще стане по-добре ....
Иначе от 2 м. ,само истинско 4к....
Представям си нашите орязани "HD" каква прелест са.....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Да посъбудя малко темата
Впечатление ми прави, че има едно леко прескачане като насичане на моменти на картината. Дали е от сигнала - ЕОН бокс на Виваком или е до някоя настройка на самия телевизор? Нали все пак е 120хц матрицата и би трябвало да е доста плавно движението. Иначе откъм контраст и яркост е много добре по мое мнение![]()
Виж от приложенията на телевизора дали прескача
Тя е 120hz матрица но сигнала койот идва от ЕОН е 50hz в най добрия случай 60hz но аз не мисля че има телевизия която да е повече то 50hz . Телевизора си има настройки за заглаждане на движенията където генерира допълнителни кадри с помощта на A.I., но ако искаш истински 120hz само с РС или PS5/Xbox Series X/S и то при определени игри.
Виж дали си изключил всички ЕКО опции и сензори, които спъват работата на ТВ-то
Те IPTV-тата нЕкой път трудно докарват всички кадри , какво остава за 30 и нагоре. Като почне да го прави пробвай да рестартираш бокса им ( ако си с такъв) или приложението, но ме съмнява да има сериозен/дълготраен ефект.