Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 35
Like Tree8Одобрявам

За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Отговор: За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

Обади ми се майстора, каза че няма да стане укасил е на много места, каквото и да значи това, вика мога да се помъча, ама няма да може да се гледа, каквото и да направя... и да отида да си го прибера... ще ми остане спомен само металното дистанционно истинско бижу...

Търся мнение за този Панасоник искам да е Андроид заради местната ни Телевизия и тяхното приложение, и с 5 години гаранция е

https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/16742
    Този пост е редактиран от audiceco; 19-01-24 в 10:02.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Panasonic с Android няма, но с един бокс всеки телевизор става Android. С този бюджет не може да очаквате чудеса, но 5-те години гаранция в случая са предимство. Някой, който е по-навътре с марката да каже дали модела е турски Vestel или си е Panasonic.

4. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Е този панасоник от линка пише, че е андроид, значи е някакъв турски вестел истински панасоник с андроид няма така ли да разбирам?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Вярно, че е с Android. Моя грешка! Може и да лагва тука Android-а, но както казах, 5-те години гаранция са си голям плюс в случая. Гледам, че процесора си е техния HCX, та може и да не е Vestel. Най-добре ще е да го видите на живо как е. Бюджета хиляда кинта ли е? Някой да се вклюи и да предложи варианти ако има нещо по-добро от този Panasonic.

6. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Честно не ми се дават повече пари за 50 инча Самсунга Qled преди 2 години и 3 месеца дадох 1099 лева и резултата го видяхте, предпочитам да е под 1000 лева… тез пари никой не ги намира на улицата….

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Сега прегледах 9-та страница и поста на Hristoslav от темата за Panasonic 2021. В таблицата там е дадено, че модела е Vestel, но не мисля, че това автоматично го прави лош телевизор. За парите съм абсолютно съгласен. За някои това са пари за семки, но за други са си сериозна сума. А и с качеството на техниката в днешно време.....

8.  

9. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Абе с андроид си е, и да 5 години гаранция е добре, но поне да беше QLED, но както каза колегата за тези пари няма как да се вземе нещо с повече екстри, но да знаеш че със сигурност като яркост, картина и т.н. ще е по зле от стария ти Самсунг.

Ако искаш да вземеш нещо с повече ексри и производителност, трябва да погледнеш към китайците, няма друг начин !

Мисля че ТЕЛЕВИЗОР TCL 55C645 QLED SMART GOOGLE TV от Техномаркет (technomarket.bg) трябва да е по добър от онзи Панасоник, имаме 1000 нита максимална яркост, QLED, докато Панасоника не вярвам яркостта да му е повече от 350-400 нита, TCL-а си има MEMC и 120hz при 1440p.

Дори може да се намери и МиниЛЕД .. за тези пари.. невероятно но факт : ТЕЛЕВИЗОР HISENSE 55U6KQ MINI LED QLED SMART TV от Техномаркет (technomarket.bg) , тук вече имаме диминг зони, 120 на брой също така максималната му яркост е 600 нита, но не е Андроид а ползва VIDDA, която е бърза, да, но има малко приложения в плейстора .

10. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Единственото, което ме спира за TCL е 2 години гаранцията и това, че са ми казвали, че по евтините Qled телевизори, ако може да се каже, че има такива бързо посинявали екраните, каквото и да значи това и вече искам да си вържа гащите със 5 години гаранция това е...

Допълнителен въпрос към всички, това с купуване на Удължена гаранция, какво значи покрива ли ми производствената матрица, панел всичко по телевизора или само токов удър и кражба, така са написани, че направо не мога да ги разбера...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

В Техномаркет до скоро телевизорите TCL си бяха със стандартна 5 годишна гаранция. Трябваше да се правят някакви регистрации мисля. Провери го.

12. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

Няма вече, един останал в Техномаркет Русе мостра TCL хората си накупиха по празниците тези с по 5 години…

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Има опции за допълнителна гаранция, но са платени.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 19-01-24 в 11:49.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Не си заслужава да се дават грешни пари за надутите цени на тези китайци TCL.
    65C845 във Франция е под 1000 евро, тук му искат 2700лв, че доскоро на техномаркет беше на 3000лв. Да не говорим, че всички са от старите бройки Х1 отваряни и връщани няколко пъти.
    brotzki, AntrAcsA, CubanLinx и 1 други харесват това.

16. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr Виж публикацията
    Не си заслужава да се дават грешни пари за надутите цени на тези китайци TCL.
    65C845 във Франция е под 1000 евро, тук му искат 2700лв, че доскоро на техномаркет беше на 3000лв. Да не говорим, че всички са от старите бройки Х1 отваряни и връщани няколко пъти.
    Да, това имам в предвид в една от темите, че цените на TCL особено на C845 са неоправдано високи в момента и е абсурд да се препоръчва за каквото и да е било, особено ако е Х1- стария процесор който е ужасно бавен и не се справя добре с обработката на картината.
    brotzki одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Проца на тоя X1 за нищо не става. Видях го в C735 как несмогваше на uhd 60 fps в тубата с теста на влака. Ма такива тестове няма при платените пубери с ревютата, дето гонят 10к нита в г-точката на черен екран някъде.

18. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Купих Панасоника, естествено не е като Qled на Самсунг, ама ще го преживея, важно ми е вече 5 години гаранция… Живи и здрави бъдете!

brotzki и CubanLinx харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнение за телевизор Samsung qled 65'' q8f
    От SvilenRaychev във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 25-02-18, 19:05
  2. SAMSUNG QE-65Q7F Ultra HD QLED
    От samsung Q7F във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 23-07-17, 13:50
  3. Отговори: 41
    Последно: 17-08-12, 18:13
  4. Колко средно издържат батериите...
    От The Stone във форум Мобилни устройства
    Отговори: 12
    Последно: 24-02-11, 09:31
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 29-11-10, 15:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе