Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 35
Like Tree8Одобрявам

За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

Здравейте, пиша ви може би един вид да се оплача, от известно време в Тик Ток представете си излиза един сервиз за телевизори и неговите клипчета, като постоянно човека казва как Samsung Q серията и Т серията масово карат 2-3 години и е засипан с такива телевизори за ремонт и да и на мен ми се случи днес, телевизора ми е купен на 10.10.2021 от Технополис и най-вероятно на всички вас ще се случи, които имате такива от серията…

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: За Qled Samsung Q-серия телевизори и колко издържат…

На наши близки два поредни Samsung-a им заминаха буквално дни след изтичане на гаранцията. Аз от тогава тази марка за телевизори съм я зачеркнал. Не че не се случва ама.....

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Може ли препратката към Тик Ток видеото?

5. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Самсунг имат наистина кофти серии и модели.

6. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Въпрос на шанс и късмет според мен, макар че не искам и да изключа както колегата казва " кофти серии " ...
    Аз имам два Самсунг, единия от 2021-ра Q95T и другия от 2017-та Q7F и си работят нормално, не мисля че има някаква конспирация от страна на Самсунг където имат киллсуитч който се задейства след като свърши гаранцията или нещо подобно.

Подобни истории може да се появят за всяка марка, например имах LG OLED65CX който продадох с една година остатъчна гаранция, и буквално дни след като му изтече, човека който го купи ми се обади че ТВ-то се изключва, произволно и след всеки изминал ден става по често и по често.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-01-24 в 12:57.

7. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    Може ли препратката към Тик Ток видеото?
    https://vm.tiktok.com/ZGeMJQkny/

brotzki одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    не мисля че има някаква конспирация от страна на Самсунг където имат киллсуитч който се задейства след като свърши гаранцията или нещо подобно.
    Освен да не се свързва към интернет техен телевизор, за да не го засекат и да му пуснат таймера за гаранцията.

На работното ми място има точно 50TU7092, който работи по цял ден и няма никакви проблеми, а въпросният е купен преди моите вече 2 години стаж там.

10. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от audiceco Виж публикацията
    https://vm.tiktok.com/ZGeMJQkny/

АХХХ голям техник ама .... много неточности наговори за кратко време TU не е серията, а годината на производство .. Т - годината, в случая 2020-та, U - Ultra HD/4K, естествено че е .. 'CU по добре ' защото е 2023-та година (C-то е за 2023-та).. серията е в цъфричките след това. Колкото първите две цифри след U-то са по големи, това серията е по висока, но аз така знам де..

И това че телевизора стига до лого и се рестартира .. не мисля че е от матрицата, а при 90% от случаите е от T-Con, main board или захранване и не е ексклузивен проблем при Самсунг и другите марки го имат.

Аз пак ще дам пример с LG , защото личен опит имах с тях, взех такъв, който стигаше до LG логото и се рестартираше, тъй като го взех почти без пари, проблема е че чипа с паметта издава багажа след време, дали нискокачествени чипове, но имаше начини да се оправи, като единия бе ... да печеш платката във фурната на определени градуси за определено време при много хора този начин работи, но при мен не се получи за това намерих мейнборд, втора ръка и сега ТВ-то вече работи близо година при мой роднина, кажи речи по 24 часа без никакви проблеми.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-01-24 в 13:55.

11. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Не разбирам от телевизори, освен да гледам на тях, но това бях срещнал и съвпада напълно с описаните в Qled серията рестартира се постоянно... сега кой колко разбира ще го кажат естествено хората, които се занимават с това...

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията

И това че телевизора стига до лого и се рестартира .. не мисля че е от матрицата, а при 90% от случаите е от T-Con, main board или захранване и не е ексклузивен проблем при Самсунг и другите марки го имат.

.
    Мисля, че този човек при който го оставих мисли точно като вас, защото го включихме и той видя как се рестартира и как остават цветни петна в единия ъгъл на телевизора, каза дисплей е, обаче аз ще го отворя не знам какво има напредвид, ама може би това, което казвате вие, иначе на друго място пак казаха 600-650 лева дисплея..... аз се изсмях и казах ще и купя друг.... с гаранция...

12. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Не разбирам от телевизори, освен да гледам на тях, но това бях срещнал и съвпада напълно с описаните в Qled серията рестартира се постоянно... сега кой колко разбира ще го кажат естествено хората, които се занимават с това...

- - - - - - - - - -

Мисля, че този човек при който го оставих мисли точно като вас, защото го включихме и той видя как се рестартира и как остават цветни петна в единия ъгъл на телевизора, каза дисплей е, обаче аз ще го отворя не знам какво има напредвид, ама може би това, което казвате вие, иначе на друго място пак казаха 600-650 лева дисплея..... аз се изсмях и казах ще и купя друг.... с гаранция...
    Това ми мина и на мен през ума, дали не казва че е дисплей за да вземе повече парички за ремонт .. не знам.
    При теб какъв е проблема че не разбрах ? Тв-то се рестартира , изключва или какво ? Петна по дисплея ли? Защото ако е това, вероятно наистина ти е заминала матрицата при теб.
    Сигурен си че не сте го чистите с препарати , като директно сте ги нанасяли на екрана ? Или да е бил удрян, ако имате деца вкъщи ?

И да, матриците са скъпи почти струват почти колкото нов телевизор.

13. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Включвам сутринта телевизора, тръгва картината звука след 10 секунди изчезва картината остава звука, рестартира се изгася като остава едно леко цветно петно веднъж примерно го мернах в десния ъгъл горе, веднъж в ляво долу, пак се вклюва изписва QLED тръгва карти и звук и след 10 секунди губи картина само звук и така....

Телевизора не е удрян, не е мокрен с нищо, няколко пъти преди това се рестартира във времето назад , за по веднъж първия беше септември, никога не е трит с нищо освен мека микрофибърна кърпа съвсем внимателно и без препарати...

После започнах да следя в Тик тока този сервиз има много клипчета за тези Самсунг телевизори и точно съвпада и усетих, съдбата си, която ме сполетя точно днес и то точно 2 години и 3 месеца след покупката както той казва във видеото си, като по часовник....
    Този пост е редактиран от audiceco; 18-01-24 в 14:11.

14.  

15. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Включвам сутринта телевизора, тръгва картината звука след 10 секунди изчезва картината остава звука, рестартира се изгася като остава едно леко цветно петно веднъж примерно го мернах в десния ъгъл горе, веднъж в ляво долу, пак се вклюва изписва QLED тръгва карти и звук и след 10 секунди губи картина само звук и така....

А сега ТВ-то при теб ли е ? Ако имаш възможност да направиш клип ? Качи го в YouTube, на мен ми звучи проблем с матрица, евентуално подсветката или T-con-а .

16. Junior Member Аватара на audiceco
    Тук е от
    Oct 2014

Оставих го на втория майстор, който също според мен мисли като теб, че може да не е дисплея, ще ви държа в течение като ми звънне да каже, какво и защо и колко... Така или иначе като ми казаха на първия сервиз дисплей и цена 600 - 650 лева го отписах и в отчаянието си намерих този човек и му го занесох, да видим и той какво ще направи... Иначе се чудя за нов задължително с 5 години гаранция вече има един Панасоник 55 700 или 800 ХЕ за 999 лева дали си заслужава....

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На мен по ми прилича на проблем с подсветката или захранването на подсветката

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

А вчера четох писанки , че Сони са най-чупливите тв , никога повече Сони тн, и да си купим Самсунг, каква стана тя. Няма нищо вечно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнение за телевизор Samsung qled 65'' q8f
    От SvilenRaychev във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 25-02-18, 19:05
  2. SAMSUNG QE-65Q7F Ultra HD QLED
    От samsung Q7F във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 23-07-17, 13:50
  3. Отговори: 41
    Последно: 17-08-12, 18:13
  4. Колко средно издържат батериите...
    От The Stone във форум Мобилни устройства
    Отговори: 12
    Последно: 24-02-11, 09:31
  5. Нова серия LED телевизори на Toshiba работят без ток
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 29-11-10, 15:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе