SAMSUNG-43NU7192 и гледане на IP телевизия с TMS Player
Операционната система е Tizen 4.0, инсталирано е приложението TMS Player. Може ли приложението да се добави към източниците - бутон SOURCE и
да стартира при включване на телевизора или телевизора да заспива и следващия път да се включва с приложението?
Отговор: SAMSUNG-43NU7192 и гледане на IP телевизия с TMS Player
Зависи от апа. Ако след като се инсталира и се сложи на пъвоначалния екран до останалите апове, маркираш с дистанционното върху него и се покаже съдържание, може, ако ли не, няма да стане. Примерно, като минеш над апа на Тубата се показва съдържание и дефакто тубата може да се стартира с вкл. на телевизора.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
Зависи от апа. Ако след като се инсталира и се сложи на пъвоначалния екран до останалите апове, маркираш с дистанционното върху него и се покаже съдържание, може, ако ли не, няма да стане. Примерно, като минеш над апа на Тубата се показва съдържание и дефакто тубата може да се стартира с вкл. на телевизора.
Благодаря за отговора, сложих го първо на първо място в приложенията после го преместих долу отново на първо място, където е прекия път за кабелната телевизия, но все ми стартира с телевизията. Ще ми кажеш ли при теб на Ютюб приложението какви опции имаш, само го слагаш на първо място или има и други настройки за да стартира с пускането на телевизора?
В настройки на телевизора трябва да са вкл. в менюто: общи - смарт функции - автостартиране и автостартиране на хъба. Така съм ги вкл.
Когато се гаси телевизора не се излиза от тубата. При пускане на телевизора директно отваря тубата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
В настройки на телевизора трябва да са вкл. в менюто: общи - смарт функции - автостартиране и автостартиране на хъба. Така съм ги вкл.
Когато се гаси телевизора не се излиза от тубата. При пускане на телевизора директно отваря тубата.
Много полезно инфо благодаря, наистина с Ютуб работи. За съжаление с TMS Player не стана, но поне го направих да се влиза само с два клика благодаря още веднъж.