Samsung S90D Qdoled бъг след ъпдейт
Здравейте , след последния ъпдейт на Samsung S90D Qdoled 65 версия 2111, се появиха няколко бъг-а . Телевизора го ползвам основно за гледане на съдържание от външен хард или флашка , преди ъпдейта съдържанието винаги почваше от там където съм го спрял , било то и различно... примерно гледам пет филма по различно време , и ги спирам на различни места...при пускане започваха от там !!! След ъпдейта...почва всичко от начало... някакво решение да върна старото положение ??? Другото което е при стартиране на телевизора.... Влиза в плеъра на телевизора въпреки че няма нищо свързано там към момента....и ако за това има решение....
Благодаря
Отговор: Samsung S90D Qdoled бъг след ъпдейт
Може да има някои опции, които след ъпдейта да са нулирани. Такава за стартиране с последно използвано приложение/канал/плеър има и трябва да се погледне в момента какво и е зададено. В опциите на плеъра може да има и такава дали да помни/тръгва от където е стигнал.
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Може да има някои опции, които след ъпдейта да са нулирани. Такава за стартиране с последно използвано приложение/канал/плеър има и трябва да се погледне в момента какво и е зададено. В опциите на плеъра може да има и такава дали да помни/тръгва от където е стигнал.
Пробвах само със " Soft reset" че не искам да му настройвам картината пак ....тъкмо съм си я направил перфектна за мен !!! В настройките не намирам нищо по темата , всичко си е както беше преди ъпдейта....
Моя е стар модел, но в настройки за "смарт" функции си има опция "автостартиране на последното приложение". За плеъра трябва да проверите при вас.
Какво толкова настройвате на картината? С телефона снимайте корекците и готово.
Ако не се оправи и след фабрични, направо им го връщайте и друг път да не обновявате щом всичко работи.