Доколкото си спомням този Самсунг беше изостанала бройка от 2023 г.. Как се развиха нещата с ремонта и гаранцията?
Стига да има достатъчно място може и 50-55 инча да сложи в кухнята на стената.
Днес ме извикаха да си го взема.. изкараха ми го на рампата... Казаха: "Готово.. Всичко е сменено" Аз питах за протоколи... Казаха ми, че всичко е отбелязано в някакви регистри по дигитален път и ме пратиха да хода да си го прибирам. Телевизорът още стои в кашона, Нищо не съм имал възможност да погледна. Верно е, че телевизорът беше останало сираче в склада на Техмарт.. но гаранцията му си важи.
- - - - - - - - - -
аз от 2-2,5 метра гледам 65 инчов и бих го окрупнил с удоволствие. С хубавото се свиква бързо.
Масово се гледат 65" и 75" от около 3 метра.
Все пак се намират 65 инчови телевизори за около 600-700 евро, а 75" има за около 1000 евро.
Има и оферти за 85 инча за под 1600 евро.
Пък на черния петък и разните електро уикенди и други промоции им падат цените.Както по-горе написа cameraman- с хубавото се свиква бързо.
Този пост е редактиран от brotzki; Вчера в 20:33.
Гледам, на касите на Фантастико са сложили едни нови монитори/ телевизори Samsung... Около 40 инча. За има няма година и нещо имат отпечатъци на текст на екрана и тъмни петна.... Старите, пак Samsung - работеха сигурно десетилетие преди да се амортизират....
Тия са от китайските Самсунг модели :D Качеството пада с всяка година. Едно захранване не издържа, та екран.
Еко, био и гмо изискванията допълнително ги убиват.