-
Re:Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
На CES Sharp казаха, че новите серии за 2010г. с UV2A матрица, ще са LE920, LE820 и LE810. Сега обявяват нова серия SЕ1 с UV2A матрица. Нещо почнах да се обърквам, каква е тази серия SE1, къде ще бъде позиционирана, смисал нисък, среден или висок клас.Обявиха че новите LE серии, ще са нилични е Европа около май месец, сега SE1 почват да правят от 15.02. Оплетох се като пиле в калчиша,ако някой е по-наясно моля да ми обясни като на дебил :yikes
-
Най-вероятно номерата на моделите са различни за различните пазари.
-
Това са модели за японският пазар-с друга абревиатура
-
Здравейте,
аз съм пълен лаик относно техническата част, но тъй като вече се налага да си закупя нов телевизор съм се спрял на този модел SHARP LC-32LE600EV. Много ви моля да ми дадете малко повече информация за този модел. Колебая се между него и Sony KDL-32W5500. Ако смятате че има по-добра алтернатива ще съм ви безкрайно благодарен да ме насочите.
Благодаря!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vasoka
Здравейте,
аз съм пълен лаик относно техническата част, но тъй като вече се налага да си закупя нов телевизор съм се спрял на този модел SHARP LC-32LE600EV. Много ви моля да ми дадете малко повече информация за този модел. Колебая се между него и Sony KDL-32W5500. Ако смятате че има по-добра алтернатива ще съм ви безкрайно благодарен да ме насочите.
Благодаря!
Тези 32" са малък диагонал това е за разстояние под 1,80м. помисли за по голям .Разгледай Panasonic L 32/37 G10E отлична картина.
-
Четох някъде, че с UV2A матрица ще бъдат и новите LED модели на Philips (7505D/7705D ...).
Дали ще е вярно и колко по-добри ще са тези матрици изобщо. В последните години все чакаме уж по-доброто и все още не го виждаме.
-
Entering and exiting the adjustment process mode
1. Unplug the AC power cord of running TV set to force off the power.
2. While holding down the “VOL (-)” and “INPUT” keys on the set at once, plug in the AC power cord to turn on the power.
The letter “K” appears on the screen.
3. Next, hold down the “VOL (-)” and “P ( )” keys on the set at once.
Multiple lines of blue characters appearing on the screen indicate that the set is now in the adjustment Process mode.
If you fail to enter the adjustment process mode (the display is the same as normal startup), retry the procedure.
4. To exit the adjustment process mode after the adjustment is done, unplug the AC power cord to force off the power. (When the power is turned off with the remote controller, once unplug the AC power cord and plug it in again. In this case, wait 10 seconds or so before plugging.)
-
-
Здравейте ,
Предстои ми покупка на LCD SHARP 32 инча . Мога да отделя до 1400 лева защото такъв ми е лимита по кредитната карта . До колкото знам и съм чувал SHARP е най добрия избор от към функционалност и качество . Като гледам всички модели на SHARP имат само DVB T тунер , а нямат DVB C тунер , не че това е от голямо значение защото не знам дали ще ми потрябва изобщо някога DVB C тунер . Все още не съм се спрял на определен модел . Пред дилема съм какво да избера модел с FULL HD резолюция или HD READY резолюция . Струва ли си да дам няколко стотин лева отгоре и да взема модел с FULL HD резолюция .
Най вероятно ще ида в магазина на Интермаркет и от там ще го взема .
Какво ще ме посаветвате . Дайте идея за модел .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Firefox
До колкото знам и съм чувал SHARP е най добрия избор от към функционалност и качество .
Какво ще ме посаветвате . Дайте идея за модел .
Привет Firefox
За качеството съм съгласен ,но за функционалноста НЕ.
Ето две предложения:
SHARP LC-32LE600EV 1415.00лв. http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=328&group=1
SHARP LC-32DH77EV 1299.00лв http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=303&group=1
Интерсервиз Узунов са малко скарани с пазарната икономика и ценообразуване....
За пример SHARP LC-32XL8E модел от преди 3 години е на цена 1519.00лв - като за нов 32" модел от друга марка.
SHARP така не построиха завод за производство извън Япония за да намалят производствената цена на продуктите си.
/в Европа - Испания и Полша само ги сглобяват/
Моят съвет е да се огледаш и за модели от други марки - не се ограничавай само до една марка.
-
-
:) Ехоо,няма ли кои да се похвали с ТВ на половин цена от Интерсервиза?
Споделете за какви модели е ставало на въпрос и има ли някакви уловки в тази оферта...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от neillmakoli
:) Ехоо,няма ли кои да се похвали с ТВ на половин цена от Интерсервиза?
Споделете за какви модели е ставало на въпрос и има ли някакви уловки в тази оферта...
neillmakoli -За каква половин цена става въпрос ? Накоя промоция на залежали модели ли има ?
-
Аз щях да хода днес да видя за какво става на въпрос ама нещо ме домързя .А пък и нещо ми се струва много гнила работата с тези половинчати цени .
На сайта им не открих никъде работното време на магазина им в София .
Ако работят по до късно може и да отскоча .
-
Звънни им по телефона и ги питай до кога работят
http://www.lcdtvbg.com/index.php?shops_page=shops
Кажи за кои модели са тези половинчати цени