-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Говорихме скоро...
 Sharp LC-32SH130E - това е ребрандиран турски Vestel, познат сред другите вериги магазини като NEO, Crown.
 Не е цвете за мирисане - ако ме разбираш...Евтин бюджетен модел - за кухня става.
 За възпроизвеждането на филми със субтитри - вземи си флашката и тествай на място в магазина преди да го закупиш.

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Привет!
 В инфото за него пише:
 "Страна производител на ЛСД панела - Япония
 Страна на произход - Полша".
 Просто "бюджета" отпусна до 600 лв.

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  На сайта или кашона може да пише много неща, но това не означава че са верни....Разходи се до Технополис и Техномаркет и ще видиш телевизори със същият дизайн, но друга марка.
 За 600 лева
 http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...481B479E9&rf=y

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Доверявам ти се напълно. А, около тази сума (500 лв.) има ли някой телевизор 32 инча който по си заслужава?

-------
 Оспамихме темата....
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...SUNG-LE-32E420
 http://www.technopolis.bg/b2c/detail...zor-LG-32CS460

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Здравейте и за много години!Вече втора година ползвам sharp 40 LE 830E и съм много доволен.Тази година обаче се появи следния проблем-не може да избере всички цифрови канали които вървят по кабелната тв.Сравнявам с това че съседа с тв LG модел 2011 приема около 110 програми(15HD), а аз само 80(5HD).
 И двамата сме на една кабеларка,качеството на цифровия пакет не е лошо по принцип за цената си.Опитах да сваля долната честота от която тв започва да сканира -беше 114 mhz направих я на 47 mhz,т.е. най-ниската която прие тв.-няма разлика в броя на програмите.Опитах и с настройки на различни държави но пак същото.Не ми се вярва тунера на  sharp-а да е по орязан от този на LG но все пак не съм спец.Помагайте!

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Еднаква такса ли плащате със съседа? Пробвай със страна Австрия или Германия и автоинсталация. 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Виж програмите на съседа, които не хващаш на каква честота са и я сканирай ръчно. 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Таксите са еднакви,пробвал съм Финландия,Германия,Исландия,Швеция и още2-3 държави,винаги на автоинсталация.Остава да опитам ,явно,с ръчна настройка.Има ли ограничение на на горната граница на обхвата на сканирането? 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения 
-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Наздраве и благодаря на всички-справих се!Измъкнах всичко налично от този грозен кабел и съм много доволен!Не че ще ги гледам всички програми - въпрос на принципи!:ole 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Дето се вика шамар да е, аванта да е!:Drinks: 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Да очакваме ли наследник през 2013 година на sharp 40 LE 830E  аз имам sharp LC-37XL8E  и чакам с нетърпение да излезе новия модел и да си го взема а този да отиде в кухнята. А то какво излиза те са спрели производството на 40 и 46 инчови панели май работата е зле 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения  Ако държиш на Шарп, вземай 46LE730 или 46LE831. Иначе от 60" нагоре:rolleyes: 

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения   Цитат:  

Първоначално публикувано от  nda  
Да очакваме ли наследник през 2013 година на sharp 40 LE 830E  аз имам sharp LC-37XL8E  и чакам с нетърпение да излезе новия модел и да си го взема а този да отиде в кухнята. А то какво излиза те са спрели производството на 40 и 46 инчови панели май работата е зле 

40 и 46 инчовите панели са производство на CM Innolux - съвместна разработка със Sharp. Няма от какво да се притесняваш. Sharp ще обявят моделите си за Европа другият месец.

LCD TV - LCD Fernseher - Aquos LED - Sharp

-   Отговор: Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения