Здравейте, нуждая се от съвет за този Sharp 40LE814EV-използвам го от 3.5 години и мога да кажа че тази покупка за 2200лв тогава е най-голямата ми грешка!!! Смених два кабелни оператора сега съм на трети и при трите винаги има канали които не може да инсталира или отвори никога !!!! (Бях и с CA MODUL и сега съм без)Преди десетина дни от оператора направиха промени добавиха канали-имам и ФИЛИПС 47 инча на две години е -преинсталирах за 3 мин и...няма проблем !!!Но шарпа-няма шансове !!! Смених държава за настройка Финландия с Швейцария и обратно (България няма) давам авто инсталация и ....поне 8 честоти не открива .Задавам ръчно дадена честота -открива я сега и я запаметява .Проверявам -отваря всичко.Следващата я открива и следващата и така .И какво да видя като инсталира всички-последните се отварят но първите -НЕ !!!! Изписва-NO BROADCAST NOW !!! PLEASE SEE EPG !!! Как може да съществува толкова скапан,нескопосан ,недомислен и т.н СОФТУЕР създаван някога !!!! Hristoslav и всички които имате представа -моля помогнете как да се справя над 15 пъти инсталирам и преинсталирам и след това даже преподреждам каналите и на другия ден вкл. и service change и наново и....