телевизора е LC 32X20E. след спиране на тока, часовника на телевизора, които се показваше в долния десен ъгъл, не се показва. от Menu - Options - Time Display и иж е на Включено, но не се появява. някакви идеи?
телевизора е LC 32X20E. след спиране на тока, часовника на телевизора, които се показваше в долния десен ъгъл, не се показва. от Menu - Options - Time Display и иж е на Включено, но не се появява. някакви идеи?
В настройките на ТВ-то свери часа - може да се е нулирал при спиране на тока.
Не. чесовникът въобюе не се показва. среанно
- - - - - - - - - -
не. часовникът въобще не се показва
Не стана с изключването на захранването. Пробвах няколко пъти за повече от час. Никакъв ефект.
Относно настройка на час и дата от менюто – няма такава възможност. Има опция дати покаже часовника, да ти го показва през 30 мин. Или да не ти го показва
LCD телевизоры Sharp (FAQ на 1 - 4 страницах) (часть 8) [76] - Конференция iXBT.com
Николай, доста четене те чака - цели 166 страници
ЖК-телевизоры Sharp (FAQ на первой странице) [1] - Конференция iXBT.com
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-10-17 в 21:19.
hristoslav2, благодаря за наводката. намерих го. на 129 страница ;-)
"Время берётся из канала, на котором телетекст. Если ТВ не отключался от сети, то оно сохраняется. Если отключался, то надо перейти на канал с телетекстом и включить отображение часов. При переключении каналов время отображается."
оправих го. благодаря още веднъж.
- - - - - - - - - -
;-) пак греда ;-)
часовника го извадих, но от RAI 3 и сега съм с италианско време ;-) вместо в момента да е 11,52 чса, ми показва 10,52 . ;-)
Пусни телевизора за 15-20 минути на БНТ1 - така ще вземе час от телетекста му.
Тоя часовник постоянно ли го държиш на екрана ... ще си го имаш май тотално отпечатан .
часът го оправих, но от някаква друга телевизия с нащият часови пояс. на БНТ нищо не стана ;-) на мен не ми дава телетекст на тази програма.
а относно часовника - да, постоянно е включен. още откакто е телевизора около 2009-2010 г. не съм забелязал да има проблем. просто съм свикнал с него.
благодаря на всички за идеите и предложенията.
Има случаи на отпечатване на десктопа върху дисплея на LCD монитори.
В книжката с инструкциите, също трябва да има написано предупреждение за отпечатване на образа.
Не разбирам хора като теб, дето искат да имат час на екрана....Сложи будилника до телевизора и гледай часа от него.