А на мен точно днес по обед случайно ли, не знам, ми се обадиха да ми предлагат нов договор. Аз казах, че си искам да остана на старото и тя ми каза, че не можели да гарантират услугата като качество... И си пожелахме приятен ден.
А на мен точно днес по обед случайно ли, не знам, ми се обадиха да ми предлагат нов договор. Аз казах, че си искам да остана на старото и тя ми каза, че не можели да гарантират услугата като качество... И си пожелахме приятен ден.
Ами тия например: https://www.coool.tv/tv-packages-list/
- - - - - - - - - -
Този пост е редактиран от nerazzurri; 16-03-24 в 23:07.
Мечтай си. Това са кулбокс, майнички са хората, казват железни били. В София има някакви сказки за тях в района на Младост 1, питах ги за Полигона, нямат. Работят бизнес клиенти, наети линии и т.н. на дебелите цени. Като цяло не са евтини, затова иди виж ментал какво ще ти оферират, но обикаляй магазини, в различни райони, защото офертите силно се различават. Ако си настоятелен има неща на сгодна цена, примерно кабелна за два телевизора (не говоря за IPTV, а за добрия стар коаксиал) и интернет на 200 мбита ако не се лъжа, за към 27 лв. Интернета обаче е по оптика, не искат утп...
Реално нямаш избор или едните или другите да им ЕПМ, това е положението! СтабиУнаста си има цена, казва се монопол! Ей ся идвам от билата в дъмола, 4 лв кило ябълки, при това не са с лепенка био...
Високи цени, било то и за 1гб скорост, с базовата телевизия отива на 48 лв. Oтделно никаквото покритие за София.
За центъра намерих https://netx.bg/ , но нямат офери с кабелна на страницата
Този пост е редактиран от brotzki; 18-03-24 в 15:03.
Не знам дали знаете (поне за мен беше приятна изненада) че имаме EON онлайн. Активира се в профила и може да се гледа през браузър или устройство след инсталация на приложението.
При мен интернета взе често да спира. Обаждах се на 123 те нещо "оправяха" докато чаках на линия и тръгваше до следващия ден, когато пак спираше. Чак при третото обаждане в трети пореден ден казаха, че повреда имало някъде в квартала и ще го оправят до вечерта, но ако на следващия ден пак имам проблем да им се обадя.
При вас има ли подобни проблеми? Вече си мисля да не е част от сценария да подтикват клиентите да преминат на вивакомската нет+тв
Не знаех...
- - - - - - - - - -
Винаги е логично умишлено да го правят - знаем се. Засега не ми го е правило, обаче на някои канали забива сигналът. Най-вероятно и при нас ще стане като при тебе, виж как не са ти казали веднага какво го причинява... Или са некомпетентни да не знаят, или се правят на умряла лисица.
Получих e-mail съобщение за увеличение на цената на услугите с един лев(за всяка от услугите - аз съм телевизия и интернет...значи 2 лева) от 1-ви август (както беше и предните две години)
Този пост е редактиран от alkuni; 27-06-24 в 11:26.
Супер! До 30лв ще ги търпя. После ще взема от румънски оператор.
Само на мен ли ми изчезват канали, в момента изчезна Бибаком арена...