Да грешката е моя явно съм гледал близък модел и съм се заблудил, че е по евтин в ТП![]()
Да грешката е моя явно съм гледал близък модел и съм се заблудил, че е по евтин в ТП![]()
Модела си е приличен за непретенциозно гледане, мисля че тая година ползват по-добърпанел от тоя в моя. Има си кусури главно в начина на справяне с бързи кадри, но може и да не ги забележите.
Сега има и още 7% отстъпка ако се поръча през приложението на ТП.
Поне не демото което вървеше в магазина вадеше доста добра картина. Ясно ми е че е и трик , но все пакно и като параметри ме грабна звук , картина dolby vision, atмос, game mode И т.н.
Христослав го беше качил това ревю в темата 2025. Не мога да ги разбера янките и тяхната мегаломания. Но няма лошо де, щом има производство, значи има и търсене. А китайците дават нагледен пример как се завзема един пазарСъс сигурност вече и у нас има един не малък процент хора, които биха си го боднали това творение във всекидневните.
Така и не разбрах какво не ви кефи матрицата на телевизора ли или маркатаHISENSE 55U7Q PRO MINI-LED QLED AI SMART
Има още какво да наваксват в управлението и софтуера, въпреки често по-добрите компоненти, в някои области често се представят по-лошо от по-слаби модели на "старите" производители. И докато това е компенсирано от добра разлика в цената е ОК..., но (както в последно врече се забелязва) ако са на сходни цени с модели на доказани марки вече не е ОК.
Конкретно за 7-ма серия в моя по-стар вариант ползваха евтин панел с по 4 домейна, от което страда много ъгълът на видимост. В ревютата за тазгодишните съм срещал, че ползват вече по-добри панели (с 8 домейна) и това би трябвало поне този проблем да е намален.
Както писах - приличен тв за не особено придирчиво гледане с нормална цена около 1000-1100/200лв спрямо вложения хардуер.
Втория линк сайта иска име и парола ? Третия линк поне при мен изобщо не работи .