Резултати от 1 до 5 от общо 5

малко отзиви от новото SONY KDL-32D3000

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

малко отзиви от новото SONY KDL-32D3000

ето и малко отзиви от новото SONY KDL-32D3000

ето едно ревю за да видите преимуществата http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL32D3000/

за преимуществата ще отбележа само едно - цифров тунер за КАБЕЛНА телевизия - можете да си гледате Евроком цифрово без допълнителните 5лв мес.
    както и без грозен сет-топ-бокс и ужасното му дистанционно. Не се налага да работиш с две дистанционни. - Което и беше основната идея на занятието, да си намеря телевизор със цифров тунер за кебелна телевизия на що годе разумна цена. Другите варианти като METZ са на цена 5000 лв и се появиха на пазара преди повече от година, но при тази цена са...

има почти работещо EPG - при цифровите може да се извади списък какво дават в момента и какво ще дават. - понякога, когато самата телевизия споделя такива данни

нека споделя за недостатъците;
    1. Цифровите и аналоговите програми са отделни - гледате или тези или онези.
    2. Цифровите канали не могат да се настройват ръчно когато са по кабела. Странно защо?
    3. Настройките на звук и картина не се запомнят за всяка станция, а за всеки вход (тунер/ав1/ав2/ав3...)
    4. Няма лесен достъп до слийп таимер-а - заровен е дълбоко в менюто.
    5. В списъка с цифровите канали те не могат да се подтискат (skip) - могат само да се разместват или трият.
    6. Часовника работи ужасно за няколко дни бяга с часове, което прави функцията за само-включване неизползваема телевизора вместо сутрин почва да се буди нощем.
    Горното е някакъв софтуерен проблем но дали могат да го оправят не знам.
    7. Превключването на каналите се води едно от най-бързите, според http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL32D3000/ но това на което съм свикнал от тунера в компютъра ми (малко под 10 програми за секунда) е далеч по-напред от сони-то.
    8. Дистанционното е малко дълго. когато ползваш бутоните за смяна на канала или звука, достъпа до четири-посочния бутон не е лесен. Трябва да си преместиш ръката нагоре, а после и надолу.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Re: малко отзиви от новото SONY KDL-32D3000

Ако някой го използва с ИТВ партнер или с Булсат да драсне два реда.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Сподели и малко за плюсовете,ако е възможно.

5. Member
    Тук е от
    May 2002

Ясно , предимствата са едното дистанционно и цифровия тунер. Ндостатъците (без точки 1 и 2 защото е ясно защо е така) според зависи , все пак да си преместиш ръката в/у дистанционното не е равно на избягването на един километър.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1
    Ако някой го използва с ИТВ партнер или с Булсат да драсне два реда.
    Няма начин защото това са сателитни доставчици. телевизора трябва да поддържа DVB-S а той не го поддържа. Едиснтвения който до сега съм намерил да работи със всички цифрови варианти е МЕТЗ като варианта за сателитно приемане е с опционална платка в телевизора. http://www.metz.de/en/home_entertain...s_32s.302.html. Но така като гледам май може да се позлва или сателитния модул или този за смесена ефрина и кабелна цифрова. А цената ..... ех цеанта от 5Клв за 32 инча ЛЦД е като да си купиш 20" Епъл Синема - определено надценено при сегашните цени на техниката.

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Сподели и малко за плюсовете,ако е възможно.
    Трудно ми е да дам оценка за картина и звук след като 5 годни съм позлвал ЦРТ-то на компа за телевизор със ПЦИ тунер. Картината е МНОГО по-добра. Но тъй като това е първото ми ЛЦД телевизорче не мога да правя каквито и да е сравнения. Съжалявам. Разгледай ревюто за което съм дал линк по-горе. Там поне хората са гледали различни ЛЦД-та.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Aко може малко съвет? Външен HDD и телевизор SONY
    От ivanivanivan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 10
    Последно: 19-12-16, 15:22
  2. Отговори: 3
    Последно: 24-10-13, 10:10
  3. Продавам LCD TV Sony Bravia KDL-32D3000
    От Rutsmata във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 17-02-13, 11:34
  4. мнение и отзиви за dslr sony a33
    От todorie във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 21-09-10, 22:04
  5. Какво ще кажете за новото ми PC? ;)
    От Domin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 02-08-02, 23:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе