-
Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Тази функция точно пък с автоматичното изравняване на звука е най-противното нещо. Никога не я ползвам защото не е измислена както трябва като ниво на корекция. А за рекламите просто сменям канала моментално или направо MUTE! Не му мисли толкова, а се кефи на уникалното качество при HD материалите най-вече! SD при този модел и всичко свързано с него го отпиши.
-
Тук се има предвид, че ако сигналът е променен от оператора, след като съм настроил функцията, то нужно е пак да я настроя след въпросната промяна - не е безмислено, напълно е логично.
А функцията за някой може наистина да е противна, ама на мен пък ми писва да стоя с дистанционно в ръце и да дебна като империалист кога ще се появи реклама, та да цъкам МУТЕ-то :)))))) Имам малко бебе и на него му стига и 1 сек. рекламен шум (не знам колко децибела е), за да се събуди :( Най-вече затова държа на тази функция.
Но слава богу, да, проблемът не е във вашия телевизор :))))))
-
Един бърз въпрос за стар модел - 40S4000 - може ли да възпроизвежда HD канали? Свързването е с conax модул и кабела от кабелната телевизия е директно в телевизора.
-
Доколкото видях в спецификацийте, има само MPEG-2 тунер. Демек, само SD канали.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Доколкото видях в спецификацийте, има само MPEG-2 тунер. Демек, само SD канали.
И аз нещо такова подозирам, ама не ми се искаше. Че вчера брат ми си пусна нов пакет с включени HD-ta. Пък телевизора изписва no access. Та първо си мислех, че са спрени, ама може и да излезе, че той не ги разкодира.
-
Колеги искам и аз да попитам за един KDL-40BX400 а именно гледането на филми през USB.Когато запиша филм на флашката го пускам на ТВ-то но не ми изкарва субтитрите като натисна бутона за субтитрите ми изписва "субтитрите не са налични".Ще съм благодарен ако някой помогне.
Благодаря предварително!
-
Телевизорите SONY пускат субтитри от серия 500 нагоре.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от DJPRODIGY
Телевизорите SONY пускат субтитри от серия 500 нагоре.
а под тази серия трябва да се вграждат във филма което не сложно но си е занимавка .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от econt
а под тази серия трябва да се вграждат във филма което не сложно но си е занимавка .
На десетина филма като го направиш и ще отделиш парички за едно плеърче.
-
Отново- търся фърмуер за 32v4500
-
Здравейте пак съм аз :) Може ли да ми помогните включила сам кабела който найстина трябва да е в ЛСД тв - то и нейска да ми показва картина ,, само звук а сега и звук нейска да извади какво би трябвало да направя ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от gergana1234
Здравейте пак съм аз :) Може ли да ми помогните включила сам кабела който найстина трябва да е в ЛСД тв - то и нейска да ми показва картина ,, само звук а сега и звук нейска да извади какво би трябвало да направя ?
Дай подробности-за какъв кабел става въпрос и какво свързваш към телевизора. Ако е компютър-провери си настройките на видеокартата.
-
Ами кабела е HDMI какавто трябва да е ,, сварзвам го кам компютара обаче изважда ми само картината на декстопа ми но не ми показва никакви икони и такива работи ,, немога да си пусна филм немога да пусна клип нищу немога да направя пак за звук да не говорим ваобще не ми излиза нищу незнам защо пак и не разбирам как да направя това с настройките за видеокартата май ще трябва да викна някой техник да ми го направи защото аз нищо не разбирам
-
Я опитай да преместиш прозореца с плеъра надясно.
-
С кой плеър да го преместя на дясно защото ние включваме кабела и се показва само картинката ми която стой на декстопа ми и нищу повече не излиза защо е така и какво трябва да направя ,, трябва ли да барам някакви настройки на видеокартата или на контролния панел