-
Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения
Защо не мога да влезна в сервизното меню на kdl-37s5600.Правя всичко както е указано, но след натискане на 5 тв се включва и не показва сервизното меню.
Нещо малко неща намирам за този модел, а уж е 2009г.Ако някой има повече впечатления за него моля да сподели. :god
-
ако взема 52W5500 какви ми бяха вариянтите с булсатком(Телевизора няма DVB-S тунер)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Leon34
Здавейте,може ли малко помощ?Свързах лсд-то и компютъра с кабел HDMI към HDMI,но като пусна компа монитора се исключва след няколко секунди.Исключих кабела от компютъра монитора си работи без проблем.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35398.900.html
Цитат:
Първоначално публикувано от ssamm22
Защо не мога да влезна в сервизното меню на kdl-37s5600.Правя всичко както е указано, но след натискане на 5 тв се включва и не показва сервизното меню.
Нещо малко неща намирам за този модел, а уж е 2009г.Ако някой има повече впечатления за него моля да сподели. :god
Шасито на този модел е различно и съответно начина на влизане в сервизното меню.
Цитат:
Първоначално публикувано от venci79
ако взема 52W5500 какви ми бяха вариянтите с булсатком(Телевизора няма DVB-S тунер)
Ставаш техен абонат и получаваш приемник с карта от тях.
-
CAM модул и карта ли?а по добър вариант като качествло? и има ли в момента вече някои по добър от 52W5500 до 4000лв.
-
Цитат:
CAM модул и карта ли?а по добър вариант като качествло? и има ли в момента вече някои по добър от 52W5500 до 4000лв.
Няма как с CAM модул да приемаш Булсатком при условие ,че модела няма вграден сателитен тунер!
Говорих за приемника на Булсатком /външен сателитен ресивър/.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Няма как с CAM модул да приемаш Булсатком при условие ,че модела няма вграден сателитен тунер!
Говорих за приемника на Булсатком /външен сателитен ресивър/.
не съм се изразил правилно.за това питам за друг модел телевизор до 4000лв с DVB-Sтунер
или да не се хващам толкова за тоз тунер
-
За тези пари по-добър Сони от W5500 няма !Иначе Z-серията е най....... , но и цената е най...... !И за какво ти е този сат.тунер ? Добре , по-удобно е , съгласен съм , но операторите дават безплатно тунер при абонамент !Но ако ти се дават още пари , давай !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
За тези пари по-добър Сони от W5500 няма !Иначе Z-серията е най....... , но и цената е най...... !И за какво ти е този сат.тунер ? Добре , по-удобно е , съгласен съм , но операторите дават безплатно тунер при абонамент !Но ако ти се дават още пари , давай !
еми качеството не е ли по добро с варианта- САМ модул е карта през S тунера
може и да не е SONY само да е до 4000лв
-
Цитат:
не съм се изразил правилно.за това питам за друг модел телевизор до 4000лв с DVB-Sтунер
или да не се хващам толкова за тоз тунер
Ето ти едно предложение с трите тунера DVB-T, DVB-C, DVB-S
PANASONIC TX-P50V10E 3399 лв - оставват ти пари и за сателитната антена, стойката, мотора
http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...96%29/.do?rf=y
-
за ТВ няма смисъл да се хвърляте на някакви космически суми - аз си взех СОНИ S5650 40 инча и качеството на картината е същото както и на W5500
Направо не повярвах че вади такава картина - гледал съм и други модели на СОНИ и знам за какво става въпрос!
S5650 изкара по-хубава картина от W4000 и W4500 !!!
А за гледане на ТВ по-добре е да си платите на някой оператор - дават техника без пари и всичко е ОК - има си софтуер и всичко е точно и ясно...
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kalin_as
аз си взех СОНИ S5650 40 инча и качеството на картината е същото както и на W5500
Направо не повярвах че вади такава картина
Явно имаш проблеми със зрението или просто не правиш разлика в контраста на картината. Матриците ,шаситата и процесорите в двата модела са различни.
http://www.sony.bg/comparison/kdl40w5500k/kdl40s5600k
-
Доста съм навътре в нещата за ТВ-тата :)
Бях се заканил да си взема W5500 заради екстрите но дотрябваха пари за други неща и си взех S5650.
Не разчитам много на написаните екстри - разчитам на зрението си!
Може и да има някакви видими разлики но смятам че трябва да си с мнооооого яко зрение за да ги забележиш
-
Просто трябва да знаеш какво да гледаш. Като натрупаш малко опит ще видиш разликите. Тогава ще имаш извинение да го смениш.
-
Здравейте, закупих телевизор Sony - KDL32W5500K, от доста време се боря с цифровия тунер вграден в телевизора, голям лаик съм от към настройки на тунери, бих искал да ви помоля ако някой от вас има време и възможност да ми напише къде и какви настройки да направя за да тръгне цифровия тунер както трябва, да прихваща всички канали. Кабелния оператор е ДЦЦ, от Пловдив съм. Предварително ви благодаря за отделеното време.
-
lazarus 18 hristoslav2гледах 52W5500 и леко червенееха лицата на хората може ли този проблем да е бил само в този тв или всички от този модел са така и може ли да се опрови по някакъв начин