-
1 Прикачен файл(ове)
Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения
При гледане на телевизия в горния край и долната част на екрана се появяват ленти със характеристиките на модела, които при натискане на бутон от дистанционното се махат и след няколко минути пак започват да се появяват.Някой ако може да ми помогне как да ги махна, моля!!!!!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Sony силно препоръчва на всички потребители да използват опция Бързо сканиране в менюто за Настройка на цифров кабел (моля, вижте вашето ръководство за подробности за това меню). Това ще даде най-бърз и най-надежден резултат, тъй като тя използва информация, предоставена от самия кабелен оператор. За да работи ефективно този модел, може да е необходимо да се променят някои от параметрите до стойности, различни от тези в режим Автоматично (следвайте линковете по-долу за допълнителна помощ.
Ако Бързо сканиране не открие никакви канали, потребителите могат да опитат използването на режим Пълно сканиране. Тази опция проверява всяка честота за сигнал, ето защо може да отнеме известно време, в зависимост от това колко много канали (аналогови и цифрови) подава кабелния оператор (това ще отнеме много време).
http://support.sony-europe.com/tv/dv...&m=KDL-40EX500
-
Включен ти е демо режим с някаква магазинна настройка. Изключи го, някъде от менюто (на този модел не знам как точно става)
-
а при сканирането каква страна на кабелния оператор сте задали?
-
Никаде не мога да намеря в менюто от къде се изключва
-
Пробвай да го ресетнеш. Home меню---->Системни настройки------->Първоначална настройка.
-
Здрасти,
Кажете нещо за Sony EX400,как е?Бива ли го?
Отзиви от притежател?
Намислил съм да взема една 40" и се спрях на това Сони..........харесва ми на външен вид,но как е като телевизор.......не съм претенциозен ама пък и да не е супер зле :taz
Благодаря за отговорите :Drinks:
-
При Кейбълтел HD пакета е с модулация различна от нормалните пакети- QAM 256 ,честота 170Мхц. ,скорост 6875
-
малко информация и от мене относно Цифрова с кейбълтел. Телевизора е 37'' EX500.
Снощи от кабелната ми сложиха КАМ модула, взеха приемника който дотогава ползват и викат всичко е ок.
Обаче само 23 програми показваше. След ровене в мрежата (помощ от колегата Watson) и накрая и с обаждане до кейбълтел - въпроса се оправи лесно -когато влизате на сканиране, задавате честотата ръчно (806 Mhz) и след това намира всички канали и двата HD също - общо 187 канала мисля намери.
-
В момента по EUROSOPRT HD върви програма с надпис Native HD, но в инфото за канала телевизорът показва 1080i. Защо е така, дали телевизорът не разпознава вярно сигнала или използува информацията от кабелния оператор (Кейбълтел) която по неизвестни причини на този кал е замръзнала още от Олимпиадата макар ,че Олимпиадата май също беше в Native HD?
-
Най вероятно си в режим SHOP + демо
-
http://images.gfx.no/667/667764/sony_modeller_2010.png
Сериите EX400 (50Hz) и EX500 (100Hz) са CCFL версии на серии EX600 (50Hz) и EX700 (100Hz) - които са със edge LED подсветка.
Разликата между моделите EX401 и EX403 :
EX403 е следващият над EX401:
-със BRAVIA ENGINE 3 за разлика от BRAVIE ENGINE 2 във EX401
-Wifi ready capability with a USB stick
-Bravia Internet Video
-DLNA
-Freeview HD vs simple freeview
-козметични разлики
http://www.sony.co.uk/product/t32-ex...TechnicalSpecs
-
Върнах първоначалните настройки и след като избереш език има отметка кадето те пита къде ще работи телевизора\в домашни условия или в магазин\.В магазина са ми отметнали че ще работи в магазин и така се е включел този демо режим.
-
Здрасти
Току-що видях в сайта на Dell ,че Sony KDL40EX400 e със динамичен контраст 140000:1 .........това дали е така или е по-скоро рекламен трик някакъв !?!
Вие какво мислите ?!?
Иначе телевизора е готин външно и има прекрасна картина.........и мисля да го купя......ама се колебая още.......абе притеснява ме това,че е 60 херца.......всъщност това толкова ли е важно телевизора да е 120 херца и нагоре ?
Ето това е сайта на делл http://accessories.us.dell.com/sna/p...YAAE4PmGMAAAHC
Поздрави
(.........става въпрос за Северна Америка)
-
господа, някой да знае дали е възможно да си фиксирам субтитрите веднъж за винаги на "font СР1251", понеже ми омръзна при всяко ново пускане на УСБ филм да ми ги подкарва на СР1250 - йероглифи.
тв е ех500.