http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42206.0.htmlЦитат:
Първоначално публикувано от petrucci
Преглед за печат
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42206.0.htmlЦитат:
Първоначално публикувано от petrucci
Знам, ама все пак ... долу-горе ... :-DЦитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Христославе ,тези линкове не водят към нищо!
Не съм ги пробвал :) просто попаднах на тях и ви ги дадох.Цитат:
Първоначално публикувано от n8852
Да ви споделя малко подробности относно серията EX400:
EX401 - с Bravia Engine 2
EX402 - с Bravia Engine 2
EX403 - с Bravia Engine 3
Здравейте,
Някой знае ли някой как мога да изключа стартиращия звук на Sony KDL-46EX500. Просто е доста силен и когато го пускам сутрин вкъщи се чува чак в спалнята и буди спящата половинка, което е супер досадно. Успях да изключа звука от бутоните, но този стартиращ звук просто ме побърква :blob
Благодаря предварително.
Sony е много недомислен телевизор.Факта,че няма възможност и за обновявавне на софтуера,без сервиз, е още по-досаден.
Например ,светлинният сензор при моя E4000 има опция вкл. ,при която затъмнява образа,и изкл.,при която го изсветлява.Проблемът е,че изобщо няма нищо общо с осветеността на помещението.Респективно -нищо не регулира.
Автоматичният режим на картината не действа при цифров тунер.На цифров тунер не може да се показва часовникът.И т.н. и т.н. безумия...
Изобщо -внимавайте,като ги купувате тези Сонита.Много аматьорски телевизори.
Извинявай, ама ти сам си се поставил в отбора на аматьорите! Не може от най-ниският клас на дадена марка да имаш претенции. Както разбирачите не веднъж са писали, всяка марка има слаби модели.Цитат:
Относно светлинният датчик-просто не го използвай! Моят върши работа, но без него ми е по-добре!
Всъщност Е серията е по-скоро от високия. Това е W във по-хубав дизайн.
Колега часът при цифов тунер не се ли показва най-горе в средата между името на програмата и номера на канала ?Цитат:
Така е .Цитат:
Дизайнът е супер.Аз ,основно за това и го взех.
2100лв. едва ли е толкова нисък клас.Сега последно поколение с LED е на тази цена.
Иначе,като за Сони ,може би е добър.Но дребните неща са недомислени.
P.S.На аналогова се показва долу вдясно,на цифрова не?!
под EX500 например EX400 не е ли по-нисък клас от W.Цитат:
E4000 е аналог на W4000. Няма нищо общо с имената на новите модели.
Ех, да разбирам ли, че няма начин този сигнал когато се пуска телевизора да се изключи, щото като гледам накъде тръгна темата май така излиза :help
Цитат:
Линковете водят към стандартен сайт за кликане по реклами и имат нулева полезна стойност, така че са изтрити.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Моля, преди да се публикуват подобни източници да се мисли - в случая не става въпрос за фалшиви или повредени фирмуери, а за пълната липса на файлове, която се установява в рамките на секунди...