-
Re:Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/
Не мога да си пусна субтитрите от флашката. В srt формат са и със същото има като филма. При натискане на бутона за субтитрите на дистанционното се изписва "функцията не действа при този входен режим". Файла е mpeg4, телевизора е hx720. Ако някой е запознат моля за помощ
http://www.sony.bg/support/bg/produc.../kb15294/TV_bg
-
Днес се появи нов ъпдейт pkg4.012eua-0104 но аз никъде до момента не можах да намеря инфо какви са подобренията
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344425057[/time]_________________________________________________
И едно питане , някой успял ли е да си добави "yahoo weather widget" и ако да , как? Благодаря на всички отговорили!
-
KDL42EX410
Прочетох първа страница, но малко на бързо! Въпросче дали има някаква тънкост за цифровите кабелни телевизии - DVB-C? Не хваща нито един канал! На панасоника излизат 60 канала!
Пробвах и пълно, и бързо сканиране, и задаване на начална честота предоставена от кабеларката!
-
Сигурно е излишен въпроса, но нали не сканираш с аналоговия тунер?
-
:) Ами не. Давам цифрово- после пита ефирно или кабелен и т.н.
пп - Пример:
На Панасоника отивам на несъществуващ канал 1250 и при ръчни настройки показва сила на сигнала 10 а качество 0. Т.е. засича сигнал, но на съответния канал няма програма!
На Сонито като отида на ръчни настройки мерките за сила и качество на сигнала са на 0 - тоест изобщо не засича сигнал!!??
Цитат:
You must add your default frequency; Net ID and Symbol Rate before scanning. The Red has kindly posted these for you here
Не знам какво може да е Net ID - примерно дали мога да задам 00001 или 00003
-
:sad: Помощ за телевизор Sony KDL-40NХ720 !Имам въпросният телевизор от 10 месеца. След първите 3-4месеца му изгоряха 4те HDMI входове, носих го в гаранционния сервиз на SONY ,след като го ремонтираха ми казват, че са сменили цялата платка и ако още веднъж стане същия проблем няма да я сменят гаранционно.Да внимавам как гледам телевизора "Сигурно под какъв ъгъл" :monster не знам и аз как го гледам. След още 3-4 месеца отново същия проблем само в сервиза ми искат 230лв. за въпросната платка и 30лв.за ремонта. Е какви са тези гаранций от SONY и такива БОКЛУЦИ където продават за 2200лв. Не си купувайте този телевизор и не вярвайте на гаранцята им! :2guns:
-
A, само каква марка бяха преди време, време-време минали времена. Със сигурност не им е лесно на Сони днес.
-
vankata, ползваш ли го към компютър и имаш ли навика да вадиш и пъхаш кабели докато работят уредите?
-
А като пъхаш HDMI кабела изключваш ли тв и устройството ,което свързваш ?
п.п. :Drinks:
-
Що ли ми се струва, че не го прави. :jamaika
-
След като свържа кабелите с телевизора повече не ги вадя.Телевизора е свързан през HDMI с поставката за аудиосистемата фабрична на Сони, HD приемник на близу и компютъра
-
Различни контакти - занулени?!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от vankata_fbi
След като свържа кабелите с телевизора повече не ги вадя.Телевизора е свързан през HDMI с поставката за аудиосистемата фабрична на Сони, HD приемник на близу и компютъра
Въпросът е - при самото свързване дали са били изключени , другото е ,което peterstamov те пита ? /за мен е от различни токови кръгове /или не занулен/ с компютъра/
-
Всичко е свързано в един занулен разклоникел. Сега се колебая дали всички уреди не натоварват много въпросния чип.Проблема и двата пъти става по време, когато гледам филм от компютъра.
-
:laugh: Няма как да стане това натоварване - проблема е в тоците за мен. :Drinks: