Re:Проблем с Sony KDL-32W5500
Здравейте,
Аз имам 2 телевизора - единият е 32W5500, а другият е 32V5500.
От няколко дни и двата имат абсолютно същият проблем, като на колегата, което за мен е голяма мистерия.
Аз също съм на BLIZOO. Дали се разбра от какво е при теб? Аз ги виках у нас техниците на BLIZOO, казаха, че не е възможно да е от кабелната. На единия имам CAM модул, а другият си е на аналогов сигнал.
Моля за информация, ако вече сте установили проблема.
Мерси много
Аз четох, че имало облъчване някъде в "Западен Парк" и много телевизори пощурели :)
Проблемът не е в телевизорите ви.
Някъде по кабелната мрежа има пробив - повишено напрежение което товари тунера на телевизора
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Проблемът не е в телевизорите ви.
Някъде по кабелната мрежа има пробив - повишено напрежение което товари тунера на телевизора
Как да го установим... и как да кажем на техниците от кабелната какво да търсят, защото явно не са наясно
Отговор: Проблем с Sony KDL-32W5500
Здравейте,имам проблем с телевизора-Sony KDL-32W5500.Проблема е,че изведнъж спряха да му работят и четирите HDMI входа.Всички останали входове и изходи си му работят нормално.Някой има ли представа какъв може да е проблема преди да го нося на сервиз,че в момента хич не ми е до сервизи с тези високи сметки за ток;)
Няма да се разминеш без сервиз. Другият път като вадиш/слагаш HDMI-то, само при изклюѝен телевизор и устройство.
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
Няма да се разминеш без сервиз. Другият път като вадиш/слагаш HDMI-то, само при изклюѝен телевизор и устройство.
Мерси за съвета.Не си спомням да съм свързвал на включен телевизор,но е възможно-беше отдавна и не помня.
Отговор: Re:Проблем с Sony KDL-32W5500
Цитат:
Първоначално публикувано от
cgeorgiev
Как да го установим... и как да кажем на техниците от кабелната какво да търсят, защото явно не са наясно
Сложи си галваничен разделител на кабела от кабелната.