Резултати от 1 до 13 от общо 13

sony kdl32ex500

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

sony kdl32ex500

имам сони kdl32ex500 и не мога да го свържа с интернет, правя настройките и няма връзка, опитах и автоматично пак няма взъзка. с кабелен интернет съм.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Re:sony kdl32ex500

Опитай да смениш лан кабела,инак то няма настройки,сам си се връзва с интернет

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

връзваш телевизора с един от портовете на рутера
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...32EX500&f=dlna

https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

5. Тук е от
    Jan 2011

дано не звучи смешно, но първия път сама въведох настройките - ip, mask, dateway, dsn и т.н., тв отчита, че е свързан с кабела, но няма връзка със сървъра и незнам какво точно ще рече това. А не ми се иска да отива в сервиз да го гледат, но пък ако е някой дефект, затова реших първо да попитам тук ако някой може да ми помогне?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stasi
    но няма връзка със сървъра и незнам какво точно ще рече това.
    А имаш ли инсталиран DLNA сървър на компа ?

DLNA сървъри
    http://www.homemediaserver.ru/
    http://www.wildmediaserver.com/

7. Тук е от
    Jan 2011

А ЗАЩО НА КОМПА, АЗ ДИРЕКТНО СВЪРЗВАМ КАБЕЛА В ТЕЛЕВИЗОРА И ПРАВЯ НАСТРОЙКИТЕ В МЕНЮТО НА ТВ-ТО

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

А ЗАЩО НА КОМПА, АЗ ДИРЕКТНО СВЪРЗВАМ КАБЕЛА В ТЕЛЕВИЗОРА И ПРАВЯ НАСТРОЙКИТЕ В МЕНЮТО НА ТВ-ТО
    Къде е свързан кабела? Към рутер, или ти идва само един кабел, който е бил свързан към компютъра?
    Защото ако е така, може да са ти задали MAC адреса на LAN-а на PC-то и да не разрешава ползването от друг MAC адрес.

10. Тук е от
    Jan 2011

САМО ЕДИН КАБЕЛ Е И БЕШЕ НА КОМПЮТЪРА, МОЖЕ И ДА Е ТОЧНО ТАКА ДА НЕ РАЗРЕШАВА ПОЛЗВАНЕ ОСВЕН НА ЛАПТОПА. КОГАТО ВКЛЮЧА КАБЕЛА КЪМ ТВ-ТО ОТЧИТА ЧЕ Е СВЪРЗАН, А ЗА ВРЪЗКАТА - ИЗПИСВА НЯМА ВРЪЗКА. ИМА ЛИ НАЧИН ДА ВКЛЮЧА ТВ-ТО КЪМ ИНТЕРНЕТ В КРАЙНА СМЕТКА. ЛОШОТО Е ЧЕ И АЗ НЕ СЪМ МНОГО НАЯСНО И НЕ МОГА ДА СЕ ОПРАВЯ С ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ

11. Тук е от
    Apr 2009

САМО ЕДИН КАБЕЛ Е И БЕШЕ НА КОМПЮТЪРА, МОЖЕ И ДА Е ТОЧНО ТАКА ДА НЕ РАЗРЕШАВА ПОЛЗВАНЕ ОСВЕН НА ЛАПТОПА. КОГАТО ВКЛЮЧА КАБЕЛА КЪМ ТВ-ТО ОТЧИТА ЧЕ Е СВЪРЗАН, А ЗА ВРЪЗКАТА - ИЗПИСВА НЯМА ВРЪЗКА. ИМА ЛИ НАЧИН ДА ВКЛЮЧА ТВ-ТО КЪМ ИНТЕРНЕТ В КРАЙНА СМЕТКА. ЛОШОТО Е ЧЕ И АЗ НЕ СЪМ МНОГО НАЯСНО И НЕ МОГА ДА СЕ ОПРАВЯ С ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ
    Най-вероятно е ограничено ползването само от даден MAC адрес. Обади се на интернет доставчика и ги попитай.
    Попитай и дали и как може да включиш второ устройство към интернет, защото за някой тарифи някой доставчици не разрешават ползване на рутер (не че това не може да се заобиколи).
    Ако може - ще трябва да си купиш рутер, към който да закачиш лаптопа и ТВ-то.

12. Тук е от
    Jan 2011

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! ЩЕ ПРОБВАМ ПО ТОЗИ НАЧИН И ЩЕ ПИША КАКВО СЪМ НАПРАВИЛА

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Гледам,обсъждате как да свържете ТВ-то към нет-а.И въпроса ми е като го свързахте, какво точно използвате от опциите на kdl32ex50 за ползване на НЕТ-а.Доволни ли сте,лесно ли се работи с дистанционното и т.н.?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

успях да свържа тв-то с интернет, интернет доставчика ми даде настройките, всичко беше както го виждам на лаптопа, само втория dsn не беше както го бях въвела аз. така че успях да направя връзката.

16. Тук е от
    Jun 2011

Моля, дайте ми съвет. В момента Sony KDL32EX500 е на доста прилична цена от 900лв. Е вярно, че е по-стар модел вече, но ще помоля собствениците на този модел да ми кажат заслужава ли си наистина. Кои са му слабите и силните страни - благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 10
    Последно: 20-12-13, 14:37
  2. Продавам уникална камера Sony NEX-VG10Е + Sony Vegas Pro 8
    От deannestorov във форум Приключили продажби
    Отговори: 44
    Последно: 09-03-12, 21:27
  3. Продавам стерео ресийвър SONY STR-DE197 + SONY SS-MF450H
    От j1 във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 22-02-11, 15:21
  4. Отговори: 0
    Последно: 01-05-10, 22:03
  5. Отговори: 2
    Последно: 26-09-07, 12:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе