Re:Sony Bravia KDL-40EX500
Спокойно си вземи 40" и изобщо не мисли за по-малък . Колкото до избора това е добър модел от 2010г. в момента всички марки обновяват моделите.Ако все пак не ти се чака вземи този :
http://www.technomarket.bg/products/...kdl-40ex508aep
има в плюс сателитен тунер и е с 50лв. по-евтин при еднакви параметри.
Благодаря за мнението, колега! :god
Вчера бях в ТЕХНОПОЛИС и разгледах модела отблизо. Вече и аз съм на мнението, че няма да има проблем за разстоянието, от което ще го гледам.
Що се отнася до „sony-kdl-40ex508aep” не знаех, че е по-евтин. Сигурно от скоро е намален защото беше с петдесетина лева по-скъп и сметнах, че няма смисъл за един тунер да дам 50 лв. Още утре отивам на оглед и ако ми хареса го взимам!!
Колега какво трябва да гледам при покупката на ЛСД, защото четох из форумите за някакви програми за пикселите, за проверка на работните часове и т.н….всичко това ми се вижда доста сложно а и едва ли някой би ми дал да вкарвам програми и да влизам в сервизното меню.
Здравейте,
може ли някой да посочи има ли дистанционното на Sony KDL 40EX500 AEP бутон за функцията да връща предишния гледан канал? Досега не успях да открия такъв. Общо взето намирам дистанционното доста пръснато и неудобно, но това е положението. Благодаря
За жалост тази функция я няма.Иначе като си затворим очите за доста бавният процесор,телевизора е невероятен особено на цифрова тв.Намери си оптимални настройки за картината -има ефект...........