Здравейте, имам банално за форума питане и разчитам на добри хора за съвет. След кратка обиколка по магазините се спрях на 2 модела и се чудя кой да бъде.
PANASONIC TX-L47ET50E 3D LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET50E
или
SONY KDL-46R470ABAEP SONY KDL-46R470ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Като цяло харесвам сони и за това се спрях на модела им, консултант в друг магазин ме раздума, че сони не са това което бяха и хубавите им модели са по-високият клас, които са ми далеч от бюджета. Предложи ми панасоника и няколко лг-та, като ми каза, че и лг-то и панасоника са по-добри от сони-то. Не разчитам на 3д-та и плеъри и т. н. неща които вероятно няма да ползвам, за това и се спрях на сони-то. Обаче по думите на консултанта, по-добрите матрици и процесори ги слагат в по-високите модели които са 3Д и има логика. Пансаоника изглежда добре, с един иинч е по-голям и е малко по-евтин, притеснителното е, че е модел от миналата година (поне за мен, не зная как стоят нещата) точно понеже бил стар модел бил по-евтин.
Моля за някакво мнение или предполжение за друг модел ако мислите, че има нещо в моя таргет. Нямам време да чета и да се образовам, пък и е субективно, ако някой помогне в избора жив и здрав да е.
Благодаря предварително.
Бюджета бе 1000 лв и още в първия магазин скочи на 1500 (като мислех за 42, но ми се стори малък и за това)