Отговор: Избор на 40 или 42 инчово Сони - съвет
R серията е най-ниският клас и не може да се сравнява със W серията.При W650 процесора за обработка на картината е много по-добър.
В ревютата тук Sony KDL40R473ABU/KDL40R473/KDL40R473A (R47/R4) Review и тук Sony KDL42W653/ KDL-42W653A (W6) Review може да видиш разликата.
Да знам, че е най-ниският клас, надявах се, че за HDTV ще е достатъчно добър, без да е смарт/3Д
видях с очите си че не е ,и както писах взех W серията,
за всички, които имат съмнения, мислех че не ми трябва SMART функциите, толкова по-добре е да ползваш pair функцията на youtube.
Телефона или лаптопа и даваш плей на ТВ от тях и е перфектно - сега малката просто е очарована
дори само заради това си струва
Имаш съмнения дали топ модела е по-добър от началния клас на марката ... ?:p
X reality процесор при W серията,има по добра градация на цветовете-нюанси.Картината е по мека,пастелена,с по добър контраст,по добра и по бърза обработка в ъглите на екрана.По добрия,и по висок клас модел.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivostoqnov77
По-скоро съм се надявал, че основните предимства на основния клас са смарт функциите, т.е че разликата в картианта е пренебрежима, или да кажа по-скоро търпима, за да взема 46цата. Но R серията за мен е посредствен телевизор.
R-серията за мен е идеален, ако нямаш големи претенции към картината. При мен на ефирна е бомба. Иначе ако W9 беше 900лв, можеше да взема и него :cool: