Избор на 40 или 42 инчово Сони - съвет
Здравейте,
Отдава ми се възможност да продам на познати моето Sony 32v4500, което ми е идеално като функции, но ми малее за филми
Пак ше си купя Сони, защото съм свикнал на меню-тата и т.н.
Имам външен WD плеър, така че smart TV не ми трябва особено, 3D също
Та исках да питам колко зле е R серията на Sony, гледам че е с Bravia Engine 2, точно както мойто
Говоря за KDL40R471
Не ми пука дали има плеър за филми и т.н
Мога да си купя и 42W605, което освен че е по-голямо има ли някакви особени предимства, които да са ми полезни в моя случай?
Виждам, че има X-reality и 200 Hz но това реална полза от него има ли или са просто рекламни трикове
Идеята ми е тези 300 лв струват ли си, не че не мога да ги дам
Отговор: Избор на 40 или 42 инчово Сони - съвет
Да, струват си. И двата съм ги тествал и всеки сам за себе си е добър модел. При R - серията 46' вариант е правилния избор в случая.
Успех!!!
т.е 46R серия е по-добра 40R?
това на какво се дължи?
а 46 инча ми идва малко много от 2 метра и половина три разстояние според мен?
Да! Матрицата е добра за цената си. Разстоянието ти отговаря точно за 46' размер. При мен разстоянието е същото и скоро минавам на 50'. Нали пишеш, че 32' ти малее за филмите, е с 46' ще се питаш как си търпял това толкова дълго време.
Успех!!!
Аз гледам 46' от почти същото разстояние и хич не ми е голям , като му свикнах вече, в началото ми големееше леко. 42' Сони мисля, че са с матрица на ЛГ, не знам доколко това е + или -
А 46цата с каква матрица е тогава?
Има ли причина в технополис да е 1299 а в маркета 1399 46инчовия sony?
46EX серията стара ли е? и по-добра ли е от R серията, на един и същи пари са?
Друг въпрос , за 1200-1400 лв по-добра 46ца има ли на Филипс, самсунг не знам защо не ме кефят
явно в маркета скоро ще има промоция и намаляване на цената до 1299 :-D
@yavorvm, най-добрата преценка при явно двоумение се прави, като вземеш любимо видео и го пуснеш на въпросните модели. Смятаме, че веднага ще имаш отговор кой ще е новият ти телевизор.
46R за цената и в ранга си е много добър избор ако си фен на Sony и не искаш да даваш повече пари.
Успех!
Цитат:
Първоначално публикувано от
soon
@yavorvm, най-добрата преценка при явно двоумение се прави, като вземеш любимо видео и го пуснеш на въпросните модели. Смятаме, че веднага ще имаш отговор кой ще е новият ти телевизор.
46R за цената и в ранга си е много добър избор ако си фен на Sony и не искаш да даваш повече пари.
Успех!
Ultimate Factories Ferrari:))
решавам да гледам R серията, не виждам защо да давам пари за W605, като не ми трябва
доколкото разбрах 40 и 46 са с различни матрици, но осезаема разлика няма освен размера?
В смисъл ако ми дойде голям - ще го погледам 46 20ина минути в магазина, мога ли да слезна спокойно на 40ка без да съм се прецакал особено?
За твоето разстояние и гледането на филми аз не бих се замислял за по-малък от 46'.
Все пак ти си реши кое е правилно за твоите възприятия.
Успех!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от
yavorvm
Има ли причина в технополис да е 1299 а в маркета 1399 46инчовия sony?
46EX серията стара ли е? и по-добра ли е от R серията, на един и същи пари са?
Друг въпрос , за 1200-1400 лв по-добра 46ца има ли на Филипс, самсунг не знам защо не ме кефят
Ето този
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...IC+TX-P42ST60E
- - - - - - - - - -
Колега soon, казваш че си тествал и двата модела, имаш ли подобни впечатления за леко "шум" в картината при тъмни сцени?
В крайна сметка взех W серията, даже беше на промоция 1100 лв.