Здравейте, имам банално за форума питане и разчитам на добри хора за съвет. След кратка обиколка по магазините се спрях на 2 модела и се чудя кой да бъде.
PANASONIC TX-L47ET50E 3D LED http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET50E
или
SONY KDL-46R470ABAEP SONY KDL-46R470ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Като цяло харесвам сони и за това се спрях на модела им, консултант в друг магазин ме раздума, че сони не са това което бяха и хубавите им модели са по-високият клас, които са ми далеч от бюджета. Предложи ми панасоника и няколко лг-та, като ми каза, че и лг-то и панасоника са по-добри от сони-то. Не разчитам на 3д-та и плеъри и т. н. неща които вероятно няма да ползвам, за това и се спрях на сони-то. Обаче по думите на консултанта, по-добрите матрици и процесори ги слагат в по-високите модели които са 3Д и има логика. Пансаоника изглежда добре, с един иинч е по-голям и е малко по-евтин, притеснителното е, че е модел от миналата година (поне за мен, не зная как стоят нещата) точно понеже бил стар модел бил по-евтин.
Моля за някакво мнение или предполжение за друг модел ако мислите, че има нещо в моя таргет. Нямам време да чета и да се образовам, пък и е субективно, ако някой помогне в избора жив и здрав да е.
Благодаря предварително.
Бюджета бе 1000 лв и още в първия магазин скочи на 1500(като мислех за 42, но ми се стори малък и за това)

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от tolostoi
 Първоначално публикувано от tolostoi 
 ПВР ... май няма да ми трябва, кога ще записвам телевизия не зная, Панасоника също има пвр (сега се зачетох да видя кой какво има) аз рядко гледам телевизия и после ще мисля как да я прекарам към дигиталния тунер, че съм на Интербилд и те са с едни устройства, които не зная как може да се избегнат (не предлагат карти). Филипса звучи добре, няма ги скъпите и ненужни за мен смарт възможности, за сметка на 3Д и вероятно добра матрица.
 ПВР ... май няма да ми трябва, кога ще записвам телевизия не зная, Панасоника също има пвр (сега се зачетох да видя кой какво има) аз рядко гледам телевизия и после ще мисля как да я прекарам към дигиталния тунер, че съм на Интербилд и те са с едни устройства, които не зная как може да се избегнат (не предлагат карти). Филипса звучи добре, няма ги скъпите и ненужни за мен смарт възможности, за сметка на 3Д и вероятно добра матрица.