Здравейте колеги.. Изчетох мисля, че всичко, което има за Сонито във форума, не намерих, кой знае какво за Самсунга, малко повечко за 6400, който уж бил същия, само дизайна друг.... Предварително се извинявам, ако има нещо неточно в темата ми.. Първа ми е в този форум.. Останах с впечатление, че тук има хора, които определено могат да ми помогнат в избора.. Двоумя се между тези два модела.. Телевизора ще се ползва за нормалните неща.. ТВ, филми... + много футбол и Плейстейшън.. С жена ми по принцип на място в магазина харесахме доста Самсунга (между другото имаше минимална разлика в картината между 6400 и 6410, но там казаха, а и навсякъде в нета чета, че са еднакви) Сонито не съм го гледал там, един приятел ме надъхва за него .. Така де, моля ви за мнения, кой от двата е по-добрия избор. И ако може някой да сподели дали наистина споменатите два модела на Самсунг са еднакви с единствена разлика - дизайн. А за Сонито сме се спрели на 50W815 пред 828/829, заради цвета.. тези 600 vs. 800 hz не са ми проблем.. Ясно, че е тъпо дизайна да е един от основните фактори, но ТВ-то ще стои на бяла гланцирана секция със иноксови елементи.. Та затова търсим сив/бял.... и сме свели нещата до двата (трите, ако двата самсунга имат и други разлики)..
Благодаря ви предварително