Отговор: SONY телевизори 2015 / презентация и FAQ на първа страница
Здравейте колеги, може ли някой да ми каже с какви панели са новите серии w7c и w8c. Интересува ме защото съм харесал 50w750c, а не мога да намеря никъде с какъв панел ще бъде. Искам да разбера заслужава ли си w8 серията при условие, че 3d не искам.
Цитат:
Първоначално публикувано от
PavelPetkov
Здравейте колеги, може ли някой да ми каже с какви панели са новите серии w7c и w8c. Интересува ме защото съм харесал 50w750c, а не мога да намеря никъде с какъв панел ще бъде. Искам да разбера заслужава ли си w8 серията при условие, че 3d не искам.
Твърде рано е за панелите, то на някои модели не могат да им се изяснят панелите до последно.
Май, май от Самсунг всички производители се заразиха/заплениха да слагат каквото имат свободно и евтино под ръка! Нищо свято, нищо лично към основният им платец на кефовете им - ПОТРЕБИТЕЛЯ с ФАНТАЗИЯ, че ще получи това за което ПЛАЩА! Да, ама НЕ!
Успех на "НОВИТЕ" модели на всички в световният криза-кюп!
А може ли да ме ориентирате кои панели се водят като най-качествени и кои са тези които не са за предпочитане? Искам да знам просто за следващата покупка на телевизор.
Това може да се установи само на живо и с нужните помощни средства за тестове в реална обстановка за ГОЛЯМО съжаление. Никой производител не ти гарантира, но си иска парите за конкретния модел. При SONY съм забелязал, че спазват в последните години това, което са приели, че ще слагат в даден модел да бъде спазвано до края на неговото производство. Но, дали избраната серия ще попадне с нашите очаквания на влагани материяли си остава загадка до крайната им поява. Браво на SONY, че продължават тази традиция на пук на конкуренцията все още да спазват своето правило - както започнеш, така и ще свършиш. Ох, Самсунг, Панасоник, Тушиба и още експериментатори в лотарията с панели!
Цитат:
PavelPetkov
Като цяло и аз ще бъда изправен пред подобна дилема в най-скоро време (след като по-сериозно навлязат новите модели за тази година) смятам да сменя моята 42" Тошиба с нещо 55" инча диагонал. Това между което ще избирам е KDL-55W805C(2015) и KDL-55W755C(2015). Като цяло разликата между двата е само в това че 7-мата серия е без 3D, което за мен също не е важно и ако цената е значително по-ниска в сравнение с модела от 8-ата серия (55W805C) и няма разлика в панелите ще заложа на 55W755C, защото всичко останало поне на хартия е еднакво.
Отговор: SONY телевизори 2015
Някой може ли да каже защо вече нямам YouTube приложението?Изписва ми нещо от рода си,да погледна в поддръжката на сайта,и има ли начин да го възобновя на ново.ТВ-то е този от подписа ми .
1 Прикачен файл(ове)
Вчера взех брошура на Сони - прилагам Ви снимка за моделите за България.
Цитат:
hristobotev
Вчера взех брошура на Сони - прилагам Ви снимка за моделите за България.
Благодаря, добавена е във втори пост
Цитат:
dbitzepsa
Някой може ли да каже защо вече нямам YouTube приложението?Изписва ми нещо от рода си,да погледна в поддръжката на сайта,и има ли начин да го възобновя на ново.ТВ-то е този от подписа ми .
Преди 3-4 месеца го ъпдейтнаха нещо и евентуално да са му спряли подръжката за по-стари телевизори? Дето се вика-виж в сайта :D