Отговор: SONY телевизори 2015
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
В повечето има готови настройки по спътник - ако знаеш къде ти е насочена антената, просто избираш името на съответният спътник от менюто и сканираш .
Благодаря за отговора. Най -накрая я вързах. Оказа се, че наистина това е входа и конектора е същия, до сега не съм успявал от неудобната позиция, понеже телевизора е на стената. Като влезна в настройките за сканиране ми изкарва четири опции - сателит1, сателит 2 и така до 4.Никъде не видях да изписва имената на сателитите. Сканирах сателит 1 и от там хвана доста канали, но 90 % са кодирани(предполагам, че това е hellas39e, понеже опита е с булсатска антена и не съм я въртял ). Какво мога да направя за да ми изпише имената на сателитите? Поздрави!
Здравейте
имам питане как да гледам на цял екран клиповете от нета
когато влезна в страница прозореце за видеото е малък и немоге да го направя на цял екран
с тв Sony KDL-47W805A нета е с кабел от рутера
Цитат:
Първоначално публикувано от
stoianmitkov
Благодаря за отговора. Най -накрая я вързах. Оказа се, че наистина това е входа и конектора е същия, до сега не съм успявал от неудобната позиция, понеже телевизора е на стената. Като влезна в настройките за сканиране ми изкарва четири опции - сателит1, сателит 2 и така до 4.Никъде не видях да изписва имената на сателитите. Сканирах сателит 1 и от там хвана доста канали, но 90 % са кодирани(предполагам, че това е hellas39e, понеже опита е с булсатска антена и не съм я въртял ). Какво мога да направя за да ми изпише имената на сателитите? Поздрави!
Не знам как е организирано при Сони , виж дали има опция за надписване на спътника , пък и това само с 4 позиции ме навежда на мисълта за доста ограничени/опростени функции на самия тунер. щом е била на Хелас , значи там си сканирал - няма много двободни , а от тях пък и не се сещам за нещо интересно (поне за мен) - може да завъртиш антената към хот бърд 13 градуса или Астра на 19 - там има доста свободни .:Drinks:
Благодаря, а как става ръчното сканиране?Има опция за въвеждане на честота. Там трябва да въведа транспондера ли,защото като гледам в lingsat(или там как се казваше )има дадени едни 5-6цифрени кодове, които завършват на"V".И още нещо исках да попитам, този dvb-s тунер може ли да управлява мотор?Упътването на телевизора е толкова постно, че от него никаква полезна информация не намерих.
Въвеждаш си данните , които имаш - примера даден от теб е с честотата на транспондера и V за вертикална поляризация (Н са с хоризонтална) - има и други данни , но там може и на автоматично . за управлението на мотор ,трябва де видиш в упътването - в менюто на тв си има електронен вариант , който би трябвало да е доста по-подробен . На страницата на производителя също би трябвало да има по-подробен такъв.
Да споделя инфо, след последния си експеримент. Снощи гледах 3Д филм, с MX Player на телевизора. Никакви проблеми и/или лаг. Пробвах 3 заглавия, но и трите бяха с BG аудио. Все още не съм пробвал да видя как ще е със субтитри, но довечера с това ще се занимавам :)
С обикновените субтитри едва ли ще има проблем. Забавно ще ми е с 3Д субовете как се държи. Освен това ми е интересно дали като пуснеш филм и телевизора ти го възпроизвежда с 24 кадъра в секунда както външните хардуерни медиа плеъри.
Здравейте,
на телевизор SONY KDL-40X3000 екрана стана зелен. Бихте ли ми казали от какво може да се е получило това и начини на отстраняване на този проблем.
Предварително Ви Благодаря.
Ако целият е зелен - проблем с мейн борда.
Здравейте ,
двоумя се между тези два
KD-65X9005C и KD-65X8509C
някой има ли лични впечатления и разбира се заслужава ли си разликата в цената
- - - - - - - - - -
Разгледай тук. Има интересни неща.
Конфигуриране на различни настройки
Здравейте,
Може ли, някой по вещ да каже, каква е
разликата между Sony KDL-43W808C и Sony KDL-43W809C?
Разглеждах им спецификациите на най различни места
включително и в сайта на СОНИ, не не откривам никаква
разлика в двата модела.
От първа страница на темата разбирам, че става дума за някаква
екстра в повече, но така и не успявам да я открия.
Никаква разлика няма. И аз така като тебе търсих, но в крайна сметка се оказа, че разлики има в цвета на рамката и стойката.