Отговор: SONY телевизори 2015
Някой ще се осмели да тества(само за моделите с Андроид)?
Get the Lightpack — ambient backlight for your displays
Тук пише, че трябва да се инсталира софтуер на Андроид устройството - в случая телевизора с Андроид
Lightpack requires a connection to computer or Android device with Prismatik software installed. Prismatik can be obtained at Lightpack — ambient backlight for your displays by Woodenshark
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Не е необходимо тв-то да е с андроид,може и с андроид стик ,или комп с уиндоус или мак.
И в такъв случай как ще получиш ТВ видеосигнал от тях(от тунера)?:) Защото за пълноценен Амбилайт ти трябва този сигнал, който да се прекара през RGB контролера.
Цитат:
hristoslav2
И в такъв случай как ще получиш ТВ видеосигнал от тях(от тунера)?:) Защото за пълноценен Амбилайт ти трябва този сигнал, който да се прекара през RGB контролера.
През усб,поне така пише.
- Theres no need in any additional drivers for main operational systems. Lightpack will be automatically identified as a standard HID device on the first connect. Thanks to peculiarities of its firmware and cross-platform software, Lightpack is compatible with all popular operating systems.
- Lighpack contentdriven lighting system for your TV or computer display
- Supports Windows 7/8, Mac OS, Linux, Android. Connects via USB to the host device.
Здравейте,току що пробвах да сменя кодировката на субтитрите от ANSI на UTF-8.......и БИНГО..........тръгнаха с вградения Video Player.:)
Чудесно! Сега ако ни кажеш и с какъв телевизор си грешка няма да имаш. :)
Телевизор SONY KDL-55W809C 3D LED Android
- - - - - - - - - -
когато отворите файла с notepad-a,трябва да ги виждате на кирилица,ако не ги виждате на кирилица направете това: https://www.kaldata.com/forums/topic...%B0-windows-7/
след това отваряте файла с notepad-а,после "file",след това "save as".....долу в отметката "encoding" от "ANSI"го сменяте на UTF-8 и давете "Save"
Поздрави!
Добър ден на всички!
Имайки нужда от нов телевизор и след обстойно прочитане на всички 30 страници в тази тема. В главата ми се зароди мисъл да си купя такъв с марка Сони. Модела на който съм се спрял е kdl-43w808c / 809c Като начало се появиха няколко въпроса.
СА - модула има ли плюсове пред стандартния декодер? Заслужава ли си? Доставчик Vivacom IPTV
You Tube - може ли да се гледа без насичане,забиване и други...? Фен съм на музиката и "тубата" я ползвам за да си слушам през ресивъра.
Благодаря на всички отзовали се!
Гаранция, че YouTube няма да насича, да бави или каквата и да е друга гадост. Разбирай, върви много добре. За CAM модула нямам мнение, защото не ползвам такъв.
Цитат:
ivosid
СА - модула има ли плюсове пред стандартния декодер? Заслужава ли си? Доставчик Vivacom IPTV!
Няма как да минеш без техния СТБ в конкретния случай .
Цитат:
svetlio1
Няма как да минеш без техния СТБ в конкретния случай .
Не разбирам,нуждая се от пояснение...
Вивиком не предлагат СА модули (т.е. става само с приемник). Едно от големите предимства, е че ползваш едно дистанционно. Аз ползвам от доста време СА модул и не бих го заменил за приемник. Имам всичко нужно за мен. Едно дистанционно, Идеална картина (много зависи записа какъв е; по-новите филми/сериали са с превъзходно качество, а HD-то не се нуждае от коментар), не заема място и няма кабели, списък с програмата за телевизията, списък с каналите. С едно копче си пускам и спирам субтитрите, а с друго сменям аудио потока. Има и плюс обаче това е от ТВ-то има бутон Discover и от там си подредих любимите канали.
Цитат:
ivosid
Не разбирам,нуждая се от пояснение...
Щом ще сте на Vivacom IPTV , то задължително ползвате техният IPTV STB - в случая тунера на тв не участва ;) . Ако сте на сателитна или кабелна тв , то тогава вече може чрез СА модул да си ползвате тунерите в тв .
Абонат съм на Vivacom IPTV от около година,но не се бях интересувал от СА-модула. Предвид старите телевизори,които ползвам към момента. Разбрах,че не мога да ползвам въпросния модул,но не е проблем...
Благодаря много на всички за информацията!