Няма нищо ново,защото няма такъв ъпдейт...последния е от 06 01 2016 V3.169
Няма нищо ново,защото няма такъв ъпдейт...последния е от 06 01 2016 V3.169
Инсталирах и аз новия ъпдейт на W805C, на първо четене не виждам някакви промени
Здравейте,
Станах притежател и аз на W808C, но в комплекта нямам конзола за стена. Гледам Конзолите в сайта на Сони, но цена от 100лв за една планка ми се вижда доста. Може ли някой да сподели опит как е монтирал своя W80x на стена.
Благодаря
------------------
Реших си проблема като купих от железарията две куки като за бойлер, но по-малки и закачих телевизорът на тях, стана доста добре и здраво за цена от 2лв.
Този пост е редактиран от МИШО; 08-02-16 в 15:04.
Аз използвам ето тази Стенна стойка за TV A+ SP44T, Регулируема, 32"-55", Черна - eMAG.bg за моя 43w809c
Здравейте,
Четох някъде в темата, че може да се ползва "utorrent"
Въпроса е има ли начин да се тегли на външен хард диск или само в паметта на телевизора?
Sony Support
Ползи и подобрения:
- Подобрена е стабилността на вашия телевизор
- реакция на дистанционното управление;
- спорадична поява на черен екран при включване на телевизора;
- рестартиране на телевизора при смяна на канали.
Баси сложното ... , а преди как го правеха ? 10 годишният ми Самсунг го може , че и каква невиждана "сложност" - може освен PIP HDMI>цифров тунер да комбинира с произволен вход пък ако ще и да е аналогов ... , то второто и новите модели на Самсунг вече не го могатТази функция ще е налична преди 29 февруари 2016. Поради техническата сложност за въвеждане на функцията, окончателната дата, посочена на нашия сайт за поддръжка, може да бъде променена. PIP/PAP ще е възможно при комбинацията HDMI/тунер.
* Комбинациите браузър/тунер, USB / тунер, тунер/тунер не са налични при тази функция.
Що сА излагат и не си напишат ,че не стигат индианците за проектиране , и че са съкратили всичко до санитарния минимум . Кажете си бе - назначили сме там двама инДЖИнери и ,когато успеят - тогава ...
Карай , те така или иначе тая година ще продават пак същите модели - вече може да са със всички първоначално обявени функции .
п.п. Не че и другите правят нещо по-различно , отдавна се чудя защо просто не въведат поне 2 годишен цикъл в предлаганите модели - така и така повечето са си миналогодишния в нова опаковка и качеството на картината в масовите модели пада всяка година ...
Може и аз да си внушавам, но новия ъпдейт подобри картината. Например при мен "Нова тв" обикновената не hd беше с по лошо качество от "бтв" а след ъпдейта се оправи. Малко и звука са пипнали май.
помощ за избор на тв65 инча от 4000 до5000 лв основно филми и телевизия. Мнения за функцията хдр подобрява ли качеството на картината